Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miért csak akkor vagyok jó,...

Miért csak akkor vagyok jó, ha az unokaöcsémre kell vigyázni?

Figyelt kérdés

A bátyáméknak van egy 6 éves kisfiúk. Kb 60 km-re laknak tőlem. A testévem, párja szülés után egész hamar visszament dolgozni. Így nagyon sokszor én vigyáztam a kicsire. Egészségügyben dolgozom, így havonta általában 14 napot dolgozom, amiből egy pár éjszaka is. Így több szabadidőm van. Sokszor volt, olyan hogy éjszaka után mikor hazaértem, csörögtek hogy menjek már el hozzájuk rendezzem a kicsit mert nekik hamarabb munkába kell menni. Szívesen megcsináltam nincs is ezzel semmi baj. Nagyon szeretem a kicsit.

Ami rosszul esik jelen pillanatban az az, hogy jövőhéten csütörtökön lesz az ovis ballagás. Amire engem nem hívtak meg. Illetve a ballagás utáni bulira sem. Anyukámékat már a múlthéten meghívták. Én tegnap is találkoztam velük, de egyszóval sem említették. Ami egy kicsit fáj, mert én mindent megteszek értük. Én eddig úgy gondoltam és éreztem is hogy jó a kapcsolatunk.

Vagy szerintetek túlreagálom?

2019. máj. 24. 21:32
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Ja valószínűleg kihasználtak.
2019. máj. 24. 21:37
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Kihasználtak. Ha nekem valaki ennyit foglalkozna a gyerekemmel akkor ő lenne az első akire gondolnék ha valamilyen esemény van vele kapcsolatban.
2019. máj. 24. 21:41
 3/25 anonim ***** válasza:
100%

Tudod ezek után egyáltalán nem volnék hajlandó vigyázni a gyerekre.

Még egy szittert is meg szokás hívni ha ennyit van a gyerekkel...

2019. máj. 24. 21:49
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Még meghívhatnak, nyugi. De ha mégsem, akkor jó nagy bunkók. Oké hogy nem diplomaosztó, de akkor is. Szüleiddel beszéltél erről?
2019. máj. 24. 22:18
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Én még várnék azért. Ha nem hivnak meg, akkor ne ugrálj körülöttük többé. De a ballagástól eltekintve..minek ugrasz rögtön ha hivnak? Kihasználnak de rendesen.. Ne engedd, hogy akkor vegyenek elő amikor kedvük tartja.
2019. máj. 24. 22:26
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

Kihasználtak, de megértem, hogy rendelkezésre álltál, nekem is van unokaöcsém, és szeretem nagyon. A ballagásos dolog viszont überbunkó, pláne hogy nem arról van szó, hogy nem lesz buli, hanem mindenkit hívtak, téged kivéve.

Én biztos, hogy a sarkamra állnék és nem mennék, ha hívnak. Alkalomadtán meg elmondanám, hogy meg vagyok sértve, amiért csak akkor vagyok jó, ha dolgozni kell. Azért azt nem lehet engedni, hogy ingyen rabszolgának használjanak, akin megspórolják a bébiszitter pénzt.

2019. máj. 24. 23:05
 7/25 anonim ***** válasza:
80%

Én kiugrasztanám a nyulat a bokorból. Mondjuk én ilyen vagyok.

Valami olyasmit mondanék, amikor találkozom velük, hogy "hallom, Ödönkének ballagás van jövő héten. Én nem mehetek? Hiszen állandóan vigyázok rá. Remélem, csak elfelejtetettetek meghívni"

Kiderülhet, hogy tényleg valami félrekommunikálás történt, de ha nem is, egyszer és mindenkorra elintézted azt is, hogy lássák át a szitut, szégyelljék el magukat (van miért), illetve gondolják át a jövőben, hogy kit pattogtatnak kedvükre. Több légy egy csapásra.

2019. máj. 24. 23:11
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem reagálod túl.
2019. máj. 24. 23:57
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj,de én biztos h nem ugrálnék,ahogy ők fügyülnek. NEM neked szülték a gyereket,hanem MAGUKNAK. Biztos h nem mennék állandóan vigyázni rá, oldják meg. De végülis jól csinálják,azt használják ki akit lehet és hagyja magát
2019. máj. 25. 15:45
 10/25 anonim ***** válasza:
33%
Hátha meghívnak még.
2019. máj. 25. 17:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!