Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miért csak akkor vagyok jó,...

Miért csak akkor vagyok jó, ha az unokaöcsémre kell vigyázni?

Figyelt kérdés

A bátyáméknak van egy 6 éves kisfiúk. Kb 60 km-re laknak tőlem. A testévem, párja szülés után egész hamar visszament dolgozni. Így nagyon sokszor én vigyáztam a kicsire. Egészségügyben dolgozom, így havonta általában 14 napot dolgozom, amiből egy pár éjszaka is. Így több szabadidőm van. Sokszor volt, olyan hogy éjszaka után mikor hazaértem, csörögtek hogy menjek már el hozzájuk rendezzem a kicsit mert nekik hamarabb munkába kell menni. Szívesen megcsináltam nincs is ezzel semmi baj. Nagyon szeretem a kicsit.

Ami rosszul esik jelen pillanatban az az, hogy jövőhéten csütörtökön lesz az ovis ballagás. Amire engem nem hívtak meg. Illetve a ballagás utáni bulira sem. Anyukámékat már a múlthéten meghívták. Én tegnap is találkoztam velük, de egyszóval sem említették. Ami egy kicsit fáj, mert én mindent megteszek értük. Én eddig úgy gondoltam és éreztem is hogy jó a kapcsolatunk.

Vagy szerintetek túlreagálom?

2019. máj. 24. 21:32
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Ez így szokott lenni. Több embernél hallottam már hasonló sztorit.

Kihasználtak, igen.

Nem kellett volna mindig segítened. Ha éjszakás műszak után felhívtak, el kellett volna őket küldened a p1csába. Átgázoltak rajtad, semmibe néztek téged, mert hagytad magad.

Én max küldenék egy sms-t, hogy "Nagyon kedves tőletek, hogy nem hívtatok meg a ballagásra. Persze akkor jó voltam, amikor vigyázni kellett rá. Aranyosak vagytok. Innentől kezdve oldjátok meg a gyerek vigyázást mással."

De akármit válaszolnának, én már nem vigyáznék a gyerekre, az tuti. Legalábbis annyit nem.

Az ilyen emberek nem változnak. Max azért nyaliznának, hogy ismét ki tudjanak használni.

2019. máj. 26. 09:55
 12/25 anonim ***** válasza:
Mi újság, kérdező?
2019. máj. 30. 13:38
 13/25 anonim ***** válasza:
Megvolt a ballagás?
2019. máj. 30. 20:41
 14/25 anonim ***** válasza:

Kuldd el oket a f.........ba telefonon es sms.ben kit h ersz el. Akar internet mindegy.

Soha ne vigyazz tobbet a gyerekre..

Es magasrol tegyel rajuk. Szulinap nevnap stb

2019. jún. 2. 08:24
 15/25 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Megvolt a ballagás, de végül nem hívtak meg. Másnap délután hívtak telefonon, hogy miért nem voltam a ballagáson, hogy valami baj van, vagy mi történt. Én mondtam, hogy nem kaptam meghívást. Ahová pedig nem hívnak én nem megyek. Erre azt mondták, hogy elfejetették, meg azt hitték, hogy már szóltak nekem. Meg ezt magamtól is tudni kellene, hogy nekem ott a helyem. Nem baj, kicsit rosszul esett a dolog, de az élet nem áll meg ettől.
2019. jún. 2. 23:02
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Szoval ennyi?:D Nyeled a bekat es mesz tovabb bebicsoszkodni minden fittyentesre?
2019. jún. 3. 09:40
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
"elfelejtették" - legalább most már tudod, mennyire is számítasz nekik. Többet ne ugrálj nekik!
2019. jún. 3. 15:44
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondanak igazat. Ha annyira meg akartak volna hívni, megteszik, nem azt mondák hogy tudnod kéne hogy ott a helyed. Nem, ez nem igaz! Én ezek után tuti nem mennék vigyázni a gyerekre többet!
2019. jún. 3. 16:13
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan már... csak emlékszem arra, hogy a tulajdon tesóm elé odaálltam-e és meghívtam-e. Ez terelés. Lehet, hogy valaki rájuk szólt és most hárítanak.
2019. jún. 3. 17:33
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Süket duma...Az elmélet kedvéért: Ott vagyok a ballagáson..már lassan érkezik mindenkit..de hol van a testvérem (akit elvileg meghivtam)??? Rátelefonálok, hogy mikor érkezik, hol van már? Történt valami???

És nem pedig másnap magyarázkodok..Kérdező NE LÉGY NAIV!!! Nem voltál kivánatos vendég a ballagáson, de azért a bébicsősz szereped továbbra is fenn áll!

2019. jún. 3. 18:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!