Ti mit tennétek?
Tojd le, ha te leszel a szemét.
Mondd meg, hogy kapott tippet. Ha nem él vele akkor hallgasson és ne nyivákoljon.
Mondd meg neki, hogy szívesen segítesz, bármiben, amiben tudsz, de ha úgysem akar változtatni, akkor neked ne panaszkodjon, mert nem tudsz mit kezdeni vele.
Ha pedig szeretne változtatni, mondja meg, hogy segíts.
Én a helyedben simán megmondanám, főleg ha már évek óta hallgatom. Én sem bírom, mikor valaki direkt szenved, panaszkodik, szid mindent, de a kisujját nem mozdítja, hogy jobb legyen, köszönöm, de ez engem nem érdekel.
Inkább ő tartson szemétnek, minthogy rendszeresen lehúzza a kedvem a nagy semmiért. Mert ha tényleg akarna lépni, akkor ok. Ha csak egy picit szenved, oké, panaszkodja ki magát, sírjon is ha kell, aztán lépjen tovább, de ha évekig megy és semmi nem történik, akkor hagyjon vele békén.
Én megértem,hogy nem tud lépni.
Ha valaki sokáíg van egy helyzetben egyre nehezebb lépni.
Olyan ez,mint a börtön...minél tovább van bent,annál inkább nem vagyik már a kinti életre,hiába tudja,hogy jobb.
Ha téged zavar csak kerülni tudod,de ne ítéld el.
Ha vele vagy duruzsolj a füléb
Bár ha kapcsolat függű ugy se használ semmi
Az is lehet hogy anygilag jól elvannak és csak szabad idejében a piálás a szorakozási program
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!