Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit csinájak? Apám nem enged...

Mit csinájak? Apám nem enged vissza!

Figyelt kérdés
15 év után ugy nézki hogy szétmegyünk ferjemmel. Haza akarok cuccolni apámhoz, három kiskorú gyermekemmel. De ő nem akarja, hogy mennyünk. Tény hogy a gyerekeim elevenek de melyik gyerek nem? Fejemhez vágta hogy anno oda vissza jártam, kihasználtam. Testvéremék segítik ők meg tuti tömik a fejét. Most az a priblémájuk hogy tavaly 300 ezret kellett fizetni a bankba, hogy ne vigye a bank. Én akkor és most is mondtam hogy nem tudok beleadni mert nincs. Férjemé a ház ahol lakunk még és sanszos hogy nem mrgy el
2018. júl. 27. 16:35
1 2 3 4 5
 41/41 Emerald ***** válasza:

A "mit csináljak" kérdésre ebben a szituációban az egyetlen jó válasz a "Gyerekeket ne!", de ahhoz már kicsit késő van...

Ezt sajnos csak az úgynevezett "normális" úton lehet rendezni, az pedig munkán (az nem egy pokémon) és albérleten keresztül vezet.

2018. aug. 2. 20:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!