Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit csinájak? Apám nem enged...

Mit csinájak? Apám nem enged vissza!

Figyelt kérdés
15 év után ugy nézki hogy szétmegyünk ferjemmel. Haza akarok cuccolni apámhoz, három kiskorú gyermekemmel. De ő nem akarja, hogy mennyünk. Tény hogy a gyerekeim elevenek de melyik gyerek nem? Fejemhez vágta hogy anno oda vissza jártam, kihasználtam. Testvéremék segítik ők meg tuti tömik a fejét. Most az a priblémájuk hogy tavaly 300 ezret kellett fizetni a bankba, hogy ne vigye a bank. Én akkor és most is mondtam hogy nem tudok beleadni mert nincs. Férjemé a ház ahol lakunk még és sanszos hogy nem mrgy el
2018. júl. 27. 16:35
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
79%

Na és az anyaságiból, plusz gyerektartás, hogy fogsz megélni negyedmagaddal? Nem elég, hogy a nyakára akarsz költözni három gyerekkel, még tartson is el?

Gondolom, vénségére, ez volt minden vágya.

2018. júl. 28. 10:46
 32/41 Skorpió87 ***** válasza:
16%
Van igazságotok, de nem minden ember/apa ilyen. Azért csak meg kellene sajnálja a lányát, hogy ilyen helyzetbe került. Vannak kivételek, amikor igenis visszafogadják a lányukat, akár unokákkal együtt is, mert a vére! A 3 gyerek eltartása nem kevés feladat, én tökéletesen megértem, hogy nem tudtál pótolni anno apudnak...Valószínű a házasság előtt is rossz lehetett a kapcsolatod apuddal, azért nem akarja hogy hozzáköltözzetek. Ott hibáztad inkább el, hogy "nem vetted észre", hogy rossz párkapcsolatban élsz és úgy szültél gyerekeket. :(
2018. júl. 28. 19:14
 33/41 anonim ***** válasza:
86%
" csak meg kellene sajnálja a lányát" Nem, nem kellne főleg ha valóban kihasználta az apját már előtte is. Most sem érdekli mit akar az öreg, hisz neki "joga van"
2018. júl. 28. 20:41
 34/41 anonim ***** válasza:
100%

"Megcsalt, többszöris. Anyaságin vagyok. Menni akarok mert már bánt fizikailag és lelkileg is"

Ez azok luxusa, akinek van hova mennie + van miből egyedülálló anyává válnia. Először teremtsd meg a feltételeket, utána lehetsz önérzetes nő, aki feláll, és elmegy. Addig meg igyekezz jó viszonyra törekeni a férjeddel, és hát...aludj az ágyban, amit Te magad vetettél!

Más nyakára, más kontójára menni nem igazán felnőtt nőhöz méltő magatartás. Az apád a hazsonélvező, így nem követelőzhetsz. Ha a hitelt a szüleid vették fel közösen a házra, akkor az adósság felét is megörököltétek a testvéreddel, nemcsak a tulajdonjogot, így nem szívességet tennél, ha a hitelbe beszállnál, hanem fizetnéd a saját részed.

Igaza van, hogy nem akarja, hogy a nyakára menj, ő sem bolondult meg, hogy 3 neveletlen kölökkel felborítsd a nyugalmát, és akkor még nyilván anyagilag is lehúznátok, amíg a másik tervéred meg segíti...

2018. júl. 30. 11:51
 35/41 anonim ***** válasza:
0%
Ilyen helyzetben ha valakit nem fogad a házába a saját apja, akkor az apja egy szr alak. Normális családokban fel sem merülne ilyen.
2018. júl. 30. 11:53
 36/41 anonim ***** válasza:
47%

Utolsó,

Nem az apa a xar alak, hanem a draga kérdező, aki a hitelt nem akarta fizetni, de ott akar élni

2018. júl. 30. 18:20
 37/41 Skorpió87 ***** válasza:
14%
Miért nem lehet elhinni, hogy nem tudta fizetni, mert nem álltak jól anyagilag? Előbbre van a saját 3 gyerek eltartása. Gondolom, amint jobb helyzetbe kerülne, akkor segítene...
2018. júl. 30. 21:29
 38/41 anonim ***** válasza:
78%

#37: persze, de ha belegondolsz, a bank majdnem vitte a házat. Apuka nem számíthatott a gyereke segítségére, még egy jelképes összeggel sem...

Most fordított helyzetben meg elvárná...

2018. júl. 30. 21:36
 39/41 anonim ***** válasza:

Skorpió!

Előbbre, nyilvánvaló hogy előbbre. De elvileg résztulajdonos, ergo fizetnie kell. Semmit nem várhat el ezek utan

2018. júl. 31. 05:36
 40/41 anonim ***** válasza:
78%
"Miért nem lehet elhinni, hogy nem tudta fizetni, mert nem álltak jól anyagilag?" Akkor le lehet mondani a tulajdonrészről annak a javára aki helyette is fizeti. ennyi. Még a testvére felé sem jótékonysági intézmény senki hogy soha vissza nem kapott százezrekkel segítse. És most lehet a gyerekekkel takarózni, de mi az istenért kell szülni ha komoly gondot okoz eltartani őket?
2018. júl. 31. 06:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!