Csak nekem esik ez rosszul?
"mert inkább dolgoznak. "
Nem feltétlen az ő akaratuk, mert nálunk is van kötelező túlóra pl.
Jogosan esik rosszul, mindenkinek rosszul esne.Nem igaz hogy nem tudták elintézni, hogy ekkor ne kelljen dolgozni.Mondjuk ha váratlanul közeli családtag temetésére kéne menni, oda biztos megoldanák.Ez csak kifogás.
Én a helyedben ugyanígy állnék hozzájuk.Ha majd nekik lesz valami fontos esemény, én se mennék el, érezzék már, milyen rossz, ha semmibe veszik a te gyerekedet.
Nálunk is voltak hasonlók.Mi mindig törődtünk másokkal, velünk senki.
A fiam 3. szülinapjára el se jöttek, meg se köszöntötték nővéremék, holott ők voltak a keresztszülei.Pedig a kicsi nagyon várta őket.Rá 2 hónapra volt az ő 14 éves fiuk születésnapja,szóltak mikor tartják, de nem mentünk el, persze zokon esett nekik!
És akkor mivan?
29 vagyok, de NEM megyek senki keresztelőjére, mert nem vagyok vallásos, utálom a tmeplomokat és a "keresztény képmutatást", meg "kötelezőn választható" perselyezést.
Amúgy meg ne te szabd meg, hogy egy FELNŐTT NŐ mivel töltse a vasárnpját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!