Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Csak nekem esik ez rosszul?

Csak nekem esik ez rosszul?

Figyelt kérdés
Sógornőmék nem jönnek el a fiam keresztelőjére, mert inkább dolgoznak. De még az apai nagyszülők is gondolkodnak rajta. Szerintük ez a normális, mert kell a pénz. Mi még a gyerekeik ovis ünnepségére is mentünk. Csak nekem esik ez szarul?

2018. júl. 9. 06:03
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
86%

"mert inkább dolgoznak. "

Nem feltétlen az ő akaratuk, mert nálunk is van kötelező túlóra pl.

2018. júl. 9. 06:07
 2/21 anonim ***** válasza:
56%
Ha valamelyiküknek dolgozni kell a másik elmehet. Keresztelő előre egyeztetett időpont- a főnöknek időben tudja jelezni. Jogosan esik rosszul. Az a bajuk h venni kell valamit.
2018. júl. 9. 06:10
 3/21 anonim válasza:
49%
Természetes, hogy rosszul esik. De akkor ezentúl Te/Ti sem mentek el semmilyen ilyen rendezvényre, hanem munka kifogás alatt otthon maradtok.
2018. júl. 9. 06:50
 4/21 anonim ***** válasza:
77%
És ha már nincs pluszban szabadságuk, mert mondjuk mennek nyaralni?
2018. júl. 9. 06:54
 5/21 anonim ***** válasza:
79%

Jogosan esik rosszul, mindenkinek rosszul esne.Nem igaz hogy nem tudták elintézni, hogy ekkor ne kelljen dolgozni.Mondjuk ha váratlanul közeli családtag temetésére kéne menni, oda biztos megoldanák.Ez csak kifogás.

Én a helyedben ugyanígy állnék hozzájuk.Ha majd nekik lesz valami fontos esemény, én se mennék el, érezzék már, milyen rossz, ha semmibe veszik a te gyerekedet.

Nálunk is voltak hasonlók.Mi mindig törődtünk másokkal, velünk senki.

A fiam 3. szülinapjára el se jöttek, meg se köszöntötték nővéremék, holott ők voltak a keresztszülei.Pedig a kicsi nagyon várta őket.Rá 2 hónapra volt az ő 14 éves fiuk születésnapja,szóltak mikor tartják, de nem mentünk el, persze zokon esett nekik!

2018. júl. 9. 07:11
 6/21 anonim ***** válasza:
36%
Ne hétköznap tartsátok.
2018. júl. 9. 07:46
 7/21 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy leginkább azért érzem ezt gáznak, mert nincs főnökük, ugyanis vállalkozók. A lányuk pl nem dolgozoik otthon van, 24 éves, és eszébe nem jutott volna egyiknek sem, hogy képviseli ő a családot. Másrészt mindig mi megyünk pici (3 év alatti gyerekekkel, ha találkozni akarunk).
2018. júl. 9. 07:49
 8/21 A kérdező kommentje:
Utolsó: vasárnap lesz.
2018. júl. 9. 07:50
 9/21 anonim ***** válasza:
50%
Pff... ne is akard h ilyen emberek ott legyenek.:(
2018. júl. 9. 08:01
 10/21 anonim ***** válasza:
48%

És akkor mivan?

29 vagyok, de NEM megyek senki keresztelőjére, mert nem vagyok vallásos, utálom a tmeplomokat és a "keresztény képmutatást", meg "kötelezőn választható" perselyezést.

Amúgy meg ne te szabd meg, hogy egy FELNŐTT NŐ mivel töltse a vasárnpját.

2018. júl. 9. 08:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!