Ezt hogyan lehetne megoldani?
Figyelt kérdés
Leányom haza akar költözni a kollégiumból. ez még nem baj, örülök is neki, de apósom, és sógornőm összekülönböztek azon, hogy kihozza haza. A beköltözéskor is sértődés lett belőle, mert mindkettő be akarta vinni. Most meg mindkettő haza akarja hozni, még szabit is vett ki mindkettő a kiköltözés napjára. Nekünk nincs autónk, nem is akartunk még venni,de most elgondolkoztam rajta, hogy ha lenne, akkor nem lenne ez a vita. Én örülök neki,hogy ennyire szeretik, de hogy mindig meg a vita ezen, az már kissé kínos nekem. Ti mit tennétek? Hogyan oldanátok meg? Kit bántanátok meg?2017. dec. 28. 15:58
1/11 anonim válasza:
Basszus. Azėrt ez brutálisan komoly gond.
2/11 A kérdező kommentje:
Mikor már napok óta ezt hallgatod, akkor már kezded komolyan venni.
2017. dec. 28. 16:10
3/11 anonim válasza:
Egyik vitte, másik hozza. Nem atomfizika.
4/11 anonim válasza:
1. hazajön a lányod egyedül (nyilván nem tudom, mennyi idős)
2. te mész érte
Nem tudom elképzelni, hogy bárkit is meg kellene bántanod. Röhejes, már bocs, attól függetlenül, hogy te napok óta hallgatod. :)
5/11 anonim válasza:
Miért neked kell megoldani?
Játsszák le ketten a meccset és aki győz, az hozza a lányt.
6/11 anonim válasza:
Ki a f*s zt érdekel? Aki ilyen hülye, hogy ilyesmin veszekedni tud, az meg is érdemli. Remélem agyonverik egymást érte.
7/11 anonim válasza:
Nem lehetne, hogy együtt menjenek?
8/11 anonim válasza:
Dobjanak fel pénzt, kő-papír-olló, ec-pec stb.
9/11 anonim válasza:
Kérdezzétek meg a lányodat, melyiket szeretné.
10/11 anonim válasza:
Menjenek mindketten, konvojban. Az egyik hozza a lyányt, a másik a csomagokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!