Szerintetek elfordul tőlem a családom válás miatt?
Két gyerekünk van a feleségemmel az én rokonaim Nagyon szeretnek minket.
Ha elválni a feleségemtől lehet hogy elfordulnának mert őt is annyira szeretik..
A gyerekeimet imádom de a feleségemért már Nem rajongok, másba vagyok szerelmes.
Választhatom A boldogságot?
Nem mondom hogy helyes amit tettél, de nem is ítéllek el érte.
Azért azt ne felejtsük el, hogy egy házasság megromlásához két ember kell, nem csak az anya, vagy éppen az apa. Nem egy két pár ment szét ismeretségből, baráti körből. Volt aki megcsalta volt aki nem. Valahol az anya lépett félre, nem is az apa. Pl volt olyan baráti körben, hogy 4 évig csalta a párját (mondjuk tényleg halott volt a kapcsolat, viszont gyerekek voltak) addigi úgymond senki sem lépett. Mikor végül is az apa dont ott hogy bevallja akkor anyuka is beszámolt arról, hogy bizony ő is félrelépett. Ezalatt az idő alatt persze idegileg kikészítették magukat, családot is...... Szóval érdemes volt lépettfélre lépett lépni.
Én is elváltam, 11 év után.gyerek nem lett, nálunk mondjuk kifejezetten az elhidegülés volt a válás oka, egymással éltünk de nem egymással, hamem csak mellette. Mikor végre leültünk és átbeszéltük, hogy ez így már nem mehet tovább,.tulajdonképpen igazából akkor jöttem rá, hogy két évig semmi sem lépett azért, hogy jobb legyen. Ő sem én sem. Egyértelmű volt a válás. Én nem csaltam mondjuk meg, de utólag tudod mit bánom. Lett volna lehetőség a 11'év alatt bőven akkor lehet nem így alakul. Persze válás után kiderült, hogy nagyon is szerette a pénzt eljátszani.
Ha időben mertünk volna változtatni nem biztos hogy addig jutottunk volna. És az pedig hogy valaki pálcát tör a másik felett nem szép dolog. Tökjó hogy ezek szerint itt mindenki max erkölcsös életet él..... Családod hogy fogadja nem tudni, ezért elfordulni nem fognak tőled szerintem. Ilyenkor általában mindenki a saját gyermeke mellé áll, mondjuk nekem ex anyósom kézzel lábbal védte a fiát aki persze jatekfuggo révén jól elverte a pénzünket.
Beszéljetek át, hogy mi történik miért is lenne jobb a válás. És nem bántani akarom a feleséged de ő is lehet mással is volt vagy a válást gondolja ő is
Én elhagytam a ferjemet,masik szerelem miatt,ami mar 8 eve tart 2 eve vagyunk házasok,együtt neveljük a gyerekeimet
Ő is házasságból lepett ki miattunk.A család kiakadt,anyamon kívűl,de az idő minket igazolt,par év alatt megbékűltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!