Szerintetek elfordul tőlem a családom válás miatt?
Két gyerekünk van a feleségemmel az én rokonaim Nagyon szeretnek minket.
Ha elválni a feleségemtől lehet hogy elfordulnának mert őt is annyira szeretik..
A gyerekeimet imádom de a feleségemért már Nem rajongok, másba vagyok szerelmes.
Választhatom A boldogságot?
"Én a közelben maradnék és napi szintű apika maradok , mindent fizetek amit kell és még pliszt is a gyerekeknek. Ovodába megyek , nálam aludnának egy héten többször.. Így képzelem"
És mi van ha a nejed úgy képzeli hogy nem akar egy hazug apát a gyerekeik közelében?
"Bátyám is így volt, nekik egy fiuk született, de a kapcsolat nem működött, csak éltek egymás mellett volt sógornőmmel. Akit amúgy a mai napig szeret az egész család, anyumék is, de a mostani barátnője mellett bátyám végre egész boldog. 4 évig próbálkoztak a feleségével, hogy mentsék a házasságukat, de a szerelmet nem lehet döntés alapján megélni."
De ők legalább megpróbálták megmenteni a házasságot, és amikor belátták, hogy nem megy, akkor békében elváltak. Nem úgy, mint a kérdező, aki kisgyerekes apaként két éven át hol itt, hol ott mártogatta a kanócot, amíg nem bírta eldönteni, melyik kell.
"És mi van ha a nejed úgy képzeli hogy nem akar egy hazug apát a gyerekeik közelében?"
Ilyet mondjuk nem tehet, a gyerekeknek joguk van az apjukhoz. Attól, hogy férjnek nem jó, attól még apának jó lehet.
"Vagy inkább, ha az aktuális szerelmed nem így képzeli, pláne, amikor már közös gyereketek is lesz...."
A barátnő nyilván tudta, hogy van gyereke a kérdezőnek, innentől nem mondhatja, hogy ő nem úgy képzeli, hogy továbbra is apja marad a gyerekeinek.
Én a feleséged helyében biztos nem akarnám, hogy a gyerekek közelében maradj. Milyen példát mutatnál?
Ha rossz a házasság vagy gond van köztetek, azt meg kell beszélni, javítani kell, és ha nem megy, akkor elválni.
Amit te tettél, az gerinctelen és nagyon aljas. Megcsaltad a feleséged, majd egyszer itt egyszer ott dugtál, aztán a végén eldöntötted, hogy az új p nácska kell, a feleséged meg megy a levesbe, mert hirtelen "nem vonzódok már hozzá".
"Lehet, hogy már a szex is régen megszűnt közöttük, nem biztos, hogy a feleség olyan tökéletes, mint hiszitek."
Akkor sem az a megoldás, hogy titokban kufircolok egy másik nővel, aztán ha jobban tetszik, akkor kijelentem, hogy "nem rajongok a feleségemért, elhagyom".
Aki azt hiszi, hogy a rajongás meg a szerelem egy másik nővel majd hosszabb ideig, vagy örökké fog tartani, az rettenetesen naiv.
Kérdező, aztán mit csinálsz, ha az új nőcivel is kihűl az egész? Mert ki fog. Senkiért sem képes az ember egy életen át rajongani.
Válaszd a "boldogságot", de ne csodálkozz azon, ha a csalásból sokan elfordulnak tőled, megvetnek.
Én sem tudnék ugyanúgy nézni egy olyan pasasra a rokonságban, aki csinál egy nőnek két gyereket, majd ide-oda dugogatja a varázspálcát, nézegetve, hogy melyikben jobb és élvezetesebb, aztán elhagyja a feleségét, mert az új vaginácska jobb és szexibb.
Aztán csinálsz neki is két gyereket, majd ismét továbbrepülsz mint valami tenyészbika?
Elképzelhető,hogy lesz majd olyan aki neheztel majd rád.Nem a válás miatt,hanem azért,amit tettél a feleségeddel.
Azt mondod 2 éve tart a viszonyod egy másik nővel.Tehát 2 évet elvettél a feleségedtől.Mert elvetted.
A feleséged is és te is már 2 éve újrakezdhettétek volna az életeteket.
Elloptál tőle 2 hosszú évet.
Mondd,ez neked tisztességes?
Kíváncsi vagyok azért,hogy az új barátnőd mennyivel jobb mint a nejed?
És persze,hogy miket mondtál a csajnak,hogy lefeküdjön veled.
Én mint nő,büszkén kijelentem,hogy amíg ezen a Földön élek,soha semmilyen körülmények között nem fogok belemászni 2 ember párkapcsolatában,hiszen ezért hívják párkapcsolatnak.
Az olyan kamudumákat bírom,amikor a szerető védi magát azzal,hogy a pasija házassága amúgy romokban hever,már szex sincs köztük(és hát egy szerető mindent tud,mert a pasija mondta neki,akkor 100%-ig biztos is,hogy igaz).
Meg,hogy ő nem akarja beleártani magát a szeretője házasságába,csak azt nem fogják fel,hogy abban a pillanatban,ahogy szétteszed a lábad egy nős pasinak,máris beleártottad magad 2 ember házasságába.
Én egy rettentően önző ember vagyok,és szinte bármit megtennék a saját előrejutásom és boldogságom érdekében,viszont sosem tudnék mások boldogsága árán boldog lenni.
Szerinted ciki hűségesnek lenni?
Mert én akkor egy igazi lúzer vagyok.
A karmával kérlek nagyon vigyázz,mert egy ihazi riban..c,lehet,hogy nem ma,nem is holnap,de talán épp most is azon munkálkodik,hogy te is majd megtapasztald amit mással tettél.
Ez egy jó tanács.
Őszintén bánd meg amit tettél,mert különben biztos,hogy lesznek következmények.
Tényleg szerelmes vagy abba a nőbe?
Mi van,ha majd a feleségedet egyszer egy másik férfi karjaiban látod majd?
Örülnél a boldogságának?
Az új barátnőd szerinted örökre bízni fog benned?
Vagy majd arra gondol pár év együttlét után,hogy lehet őt is csalod,vagy ő fog csalni téged,benne sem bízhatsz meg,mert egyszer már biztosan volt szeretője.Te.
Legalább elmondtad már a feleségednek?
Mondd el neki,engedd el,és ne lopj el tőle még több időt,mert ez a legkegyetlenebb dolog amit tehetsz vele.
Mert az idő a legértékesebb kincse minden egyes emberi lénynek.
Ne halogasd.
Ne bántsad a nejedet tovább,gondolj arra,hogy valamikor talán szeretted őt.
Hadd találjon magának ő is valakit,aki igazán szereti.
Jézusom,tudod,hogy rettegek a kapcsolatoktól,pont az ilyen emberek miatt mint te?
Hogy valakit tiszta szívből fogok szeretni,aki majd a szerelmünk emlékére fogja és megmártja majd a hátamban a tőrt?!
Kívánok a feleségednek minden jót,és azt,hogy találjon valakit magának,akivel leélheti az életét szerelemben,aki sosem bántja majd.
Beszarás,sírok,hallod?
Megsiratom a TE házasságodat.
Én,egy idegen.
Talán túl nagy lelkem van,nem tudom,de érzem a feleséged fájdalmát,azt amit érez vagy érezni fog ha meghallja mit tettél vele.
ÉS ezért tudom biztosan,hogy sosem lesz olyan,hogy szeretője leszek egy házas embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!