Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Szerintetek elfordul tőlem a...

Szerintetek elfordul tőlem a családom válás miatt?

Figyelt kérdés

Két gyerekünk van a feleségemmel az én rokonaim Nagyon szeretnek minket.

Ha elválni a feleségemtől lehet hogy elfordulnának mert őt is annyira szeretik..

A gyerekeimet imádom de a feleségemért már Nem rajongok, másba vagyok szerelmes.

Választhatom A boldogságot?

2017. dec. 19. 19:11
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
85%
Mondjuk, még csak annyit írt a kérdező, hogy másba szerelmes, "leápolásról" nem volt szó. Tudom, hogy kevéssé valószínű, de azért ilyen is van.
2017. dec. 19. 20:03
 2/34 anonim ***** válasza:
74%

A feleket nem ismerjük, akár lehet a szerelem őszinte is.De mint tudjuk, a szerelem múlandó és a forgatókönyv adott.

Legalábbis a környezetemben mindig a megcsaló fél cseszett rá!

3/34 anonim ***** válasza:
50%

Haha :D Én, kérem tisztelettel azt a döntést hoztam, hogy egyedülálló nőként fogok élni, gyerek nélkül. Eddig siker :) És kimaradok ezekből a dolgokból, és lotyója sem vagyok senkinek. Sokkalta egyszerűbb az élet, kimarad a sok dráma és az utálkozás.

35N

4/34 anonim ***** válasza:
89%
#5: Mondjuk, jelen esetben viszont, a kérdés nem róla szólna...
2017. dec. 19. 20:05
 5/34 anonim ***** válasza:
55%

Igaza is van, loyto mert tudja hogy felesége és családja van.. és ennek ellenére bele megy egy ilyen fszsagba, szégyen.

De ha a feleség egyszer csak oda állt volna elé(is) ha pl kitudódott volna-hogy mégis mi a szart képzel magáról akkor meg megszólalni se mert volna az se.. mert csak a mocskos undorító pofája égett volna hogy leáll egy családos apukaval.

Az ilyen emberek töltsék meg a karácsonyt is betegen.. az is aki meg csalja a másikat meg az is aki bele megy az ilyenbe!

2017. dec. 19. 20:07
 6/34 anonim ***** válasza:
84%
#7: Hát, az enyémben nem feltétlenül. És azért lássuk be, az sem mindig jó megoldás, ha valaki együtt marad a párjával akkor is, ha már nem érez iránta semmit. Sőt, még az sem törvényszerű, hogy a gyerekek szempontjából ez a legjobb.
2017. dec. 19. 20:10
 7/34 anonim ***** válasza:
70%
Választhatod. Leragadni valaki mellett akit nem szeretsz, csak azért, hogy mások szemében jó legyél..hát ennek nem sok értelme van. Nyilván a feleséged az első válaszolóhoz hasonlóan fog reagálni, de hát ezen túl kell esni. VISZONT. Nagyon sokszor látni hasonló esetet, mint a tiéd. A férj szerelmes lesz egy másik nőbe, elválnak, majd a szerelem elmúlik és a férj mégis csak úgy gondolja, hogy a felesége kell és a gyerekeivel akar élni. Őszintén szólva én is elítélem a megcsalást. Így ment tönkre a családunk, szóval tudom milyen érzés. A legtisztább az lett volna, ha elmondod a feleségednek, hogy hogy érzel és csak ezután keresel új párt magadnak. Viszont ez már így alakult. Én is úgy gondolom, hogy nem élheted le az életed olyan emberrel, aki mellett boldogtalan vagy.
2017. dec. 19. 20:10
 8/34 anonim ***** válasza:
60%

“És azért lássuk be, az sem mindig jó megoldás, ha valaki együtt marad a párjával akkor is, ha már nem érez iránta semmit. Sőt, még az sem törvényszerű, hogy a gyerekek szempontjából ez a legjobb.”

Akkor kulturáltan el kell válni, aztán fejest ugrani mások nemiszervébe. De senkinek nincs joga megcsalással megalázni a házastársát, és gusztustalan módon még saját gyerekeinek is hazudozni arról hogy hová megy és miért. Mert gondolom “apa túlórázik” és nem “apa kefélni megy” volt a válasz, a “miért nem jössz haza este” kérdésre?!

2017. dec. 19. 20:13
 9/34 anonim ***** válasza:
91%

Én nem fordulnék el ez esetben a testvéremtől. A szülői szerepbe még nem tudom beleélni magam, nincs gyerekem, de szerintem szülőként se fordulnék el.

Csak sajnálnám nagyon a feleséget, aki olyan lenne, mint egy jó barátnő, ha nagyon szeretném.

2017. dec. 19. 20:15
 10/34 anonim ***** válasza:
78%
Ha normális a családod, nem fordulnak el. Mivel, hogy Virág elvtárstól tudjuk: az élet nem egy habostorta, bizony a szerelem bármikor beüthet, mivel emberi dolog és az sehol sincs megírva, hogy az ember fia csak egyszer lehet szerelmes, akkor is a feleségébe, ráadásul élethossziglan. Ráadásul még azt sem tudjuk, hogy a feleséged mit érez, mert lehet, hogy Ő is un már téged és kölcsönösen boldogok lehetnétek (mással).
2017. dec. 19. 20:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!