Szerintetek elfordul tőlem a családom válás miatt?
Két gyerekünk van a feleségemmel az én rokonaim Nagyon szeretnek minket.
Ha elválni a feleségemtől lehet hogy elfordulnának mert őt is annyira szeretik..
A gyerekeimet imádom de a feleségemért már Nem rajongok, másba vagyok szerelmes.
Választhatom A boldogságot?
A feleket nem ismerjük, akár lehet a szerelem őszinte is.De mint tudjuk, a szerelem múlandó és a forgatókönyv adott.
Legalábbis a környezetemben mindig a megcsaló fél cseszett rá!
Haha :D Én, kérem tisztelettel azt a döntést hoztam, hogy egyedülálló nőként fogok élni, gyerek nélkül. Eddig siker :) És kimaradok ezekből a dolgokból, és lotyója sem vagyok senkinek. Sokkalta egyszerűbb az élet, kimarad a sok dráma és az utálkozás.
35N
Igaza is van, loyto mert tudja hogy felesége és családja van.. és ennek ellenére bele megy egy ilyen fszsagba, szégyen.
De ha a feleség egyszer csak oda állt volna elé(is) ha pl kitudódott volna-hogy mégis mi a szart képzel magáról akkor meg megszólalni se mert volna az se.. mert csak a mocskos undorító pofája égett volna hogy leáll egy családos apukaval.
Az ilyen emberek töltsék meg a karácsonyt is betegen.. az is aki meg csalja a másikat meg az is aki bele megy az ilyenbe!
“És azért lássuk be, az sem mindig jó megoldás, ha valaki együtt marad a párjával akkor is, ha már nem érez iránta semmit. Sőt, még az sem törvényszerű, hogy a gyerekek szempontjából ez a legjobb.”
Akkor kulturáltan el kell válni, aztán fejest ugrani mások nemiszervébe. De senkinek nincs joga megcsalással megalázni a házastársát, és gusztustalan módon még saját gyerekeinek is hazudozni arról hogy hová megy és miért. Mert gondolom “apa túlórázik” és nem “apa kefélni megy” volt a válasz, a “miért nem jössz haza este” kérdésre?!
Én nem fordulnék el ez esetben a testvéremtől. A szülői szerepbe még nem tudom beleélni magam, nincs gyerekem, de szerintem szülőként se fordulnék el.
Csak sajnálnám nagyon a feleséget, aki olyan lenne, mint egy jó barátnő, ha nagyon szeretném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!