Más is él ilyen furán mint én meg a családom?
Én nem ilyen családban élek, de őszintén gratulálok neked és családodnak, hogy ennyire jól kezelitek a helyzetet!
Sok szerencsét nektek!
Ez azt sugallná, mintha a mamád azért csak csípné anyukádat. Egyébként, mint elvált szülők gyermeke mondom, és már felnőtt vagyok: te a szüleid döntéseiért, a szüleid korábbi életéért nem vagy felelős!
Mint elvált szülők gyereke mondom, ilyesmit szerettem volna, nagyjából, mondjuk egy anya nekem elég lett volna, de annyira átjött, hogy nálatok mindenki jóba van mindenkivel (anyukád nem köteles tartani a kapcsolatot az apukád anyjával), nem izélik egymást folyton, bárki szóba áll bárkivel, szerintem nagyon jók vagytok, csak így tovább!! Én ahogy olvastam, úgy éreztem, mintha örömmel írtad volna, nem dühödben. Biztos azért, mert szereted őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!