Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Szerintetek elfordul tőlem a...

Szerintetek elfordul tőlem a családom válás miatt?

Figyelt kérdés

Két gyerekünk van a feleségemmel az én rokonaim Nagyon szeretnek minket.

Ha elválni a feleségemtől lehet hogy elfordulnának mert őt is annyira szeretik..

A gyerekeimet imádom de a feleségemért már Nem rajongok, másba vagyok szerelmes.

Választhatom A boldogságot?

2017. dec. 19. 19:11
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
95%

Fiús anyaként azt gondolom, hogy nem tagadnám meg a gyerekemet, de nem is támogatnám a megcsalásban. Azt pedig biztos megkérdezném tőle, hogy tett-e valamit azért, hogy helyrehozza a házasságát, a válás előtt még elég sok lépcső van. Egy hosszútávú kapcsolatban vannak hullámvölgyek is, nem mindig szikrázóan kék az ég, de semmiképp se az a megoldás, hogy azonnal kikacsintunk belőle. Amennyiben tényleg nem lehet már helyrehozni, akkor a válás a kisebbik rossz, utána lehet új partnert keresni, mindkét félnek.

Amúgy láttam már jó néhány olyan esetet, amikor a nagy fellángolás után apu megpróbált visszakúszni, volt akinek sikerült, volt, akinek nem. Az egyik legjobb barátom apja teljesen bekattant, már gyereket akart az új csajtól, aztán fél év múlva hazaköltözött a családhoz.:D

2017. dec. 19. 20:36
 12/34 A kérdező kommentje:
Kicsit több mint 2 éves az ismeretség, kalandnak indult de több lett. Biztosan nem az első eset vagyunk a történelemben.. De így alakult.
2017. dec. 19. 20:52
 13/34 anonim ***** válasza:
96%
Anyád helyében én nem örülnék, de akkor is a fiam maradnál. Viszont a volt feleségedet a családom tagjának tekinteném, mint az unokáim anyját, és bármikor szívesen látnám a gyerekeivel együtt az otthonomban, ünnepekkor is. Ha az új nődnek ez nem tetszik, hazamehet.
2017. dec. 19. 20:58
 14/34 anonim ***** válasza:
79%

"Kicsit több mint 2 éves az ismeretség, kalandnak indult de több lett. Biztosan nem az első eset vagyunk a történelemben.. De így alakult."

Igazi gerinctelen férfi luvnya vagy.

Ha nem jó a házasság, akkor előbb kell elválni, utána dugni másokkal.

2017. dec. 19. 21:19
 15/34 anonim ***** válasza:
93%

Pont az a baj ezekkel az így alakult szerelmekkel, hogy valószínűleg nincs a feleséggel semmi gond.

Aztán amikor megjelenik az új csaj, hirtelen rájön a hapsi, hogy a feleségének mennyi hibája van ami persze jó mentség ha színt kell vallani.

Ezzel csak azt akartam mondani, hogy legtöbbször ezért nem úgy alakul a dolog, hogy lezárjuk a régit és utána keresünk egy újat.

2017. dec. 19. 21:27
 16/34 A kérdező kommentje:

#14 add ki a dühöd, bár azt hiszem nem vizsgálod mindkét oldalt csak valami személyes tapasztalatért veszel itt elégtételt

Mindenesetre köszönöm a te véleményed is hiszen az indulat is egy megközelítése a kérdésnek

2017. dec. 19. 21:36
 17/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, Kérdező, hogy a Te családod elfordul-e Tőled. Én azonban biztosan úgy tennék. Éppen olyan "ember" volt az "apám, mint Te. Egy másik nővel csalta az Anyámat, aztán később meg is pattant, s felénk se nézett, és a tartásdíj kivételével semmi életjelet nem adott magáról. Sőt, azt is megszüntette miközben tanultam, mert az aktuális párjának a zabigyereke, aki egy másik pasitól született akkor kezdte a középiskolát és nehéz anyagi helyzetre hivatkozott.
2017. dec. 19. 21:44
 18/34 A kérdező kommentje:
Én a közelben maradnék és napi szintű apika maradok , mindent fizetek amit kell és még pliszt is a gyerekeknek. Ovodába megyek , nálam aludnának egy héten többször.. Így képzelem
2017. dec. 19. 22:04
 19/34 anonim ***** válasza:
82%

Ugyan már, miért fordulnának el? Az nagyon jó, hogy szeretik a feleséged, de jó esetben téged jobban és akkor nem az a természetes, hogy azt kívánják,hogy boldogan élj?

Bátyám is így volt, nekik egy fiuk született, de a kapcsolat nem működött, csak éltek egymás mellett volt sógornőmmel. Akit amúgy a mai napig szeret az egész család, anyumék is, de a mostani barátnője mellett bátyám végre egész boldog. 4 évig próbálkoztak a feleségével, hogy mentsék a házasságukat, de a szerelmet nem lehet döntés alapján megélni. Unokaöcsém is kiegyensúlyozott, végre nem azt látja maga előtt, hogy úgy kell leélni egy egész életet, mint egy robot, érzelmek nélkül gazdasági közösségben.

2017. dec. 20. 13:54
 20/34 anonim ***** válasza:
A válás miatt biztosan nem. A félrelépés miatt már esélyes, legalábbis a nők, főleg akik maguk is édesanyák.
2017. dec. 20. 14:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!