Butasagra keszul az unokam. Mit tegyek?
A belvárosi lakások a világ minden városában a legdrágábbak, New Yorktól Kuala Lumpurig, tehát nem igaz, hogy nem vehet belőle jó környéken lakást.
A belvárosok általában mindenhol nagyon zajosak és zsúfoltak, rengeteg ember ezt utálja. Más meg élvezi, az jó árat fog adni a lakásért.
Ajándékot csak feltétel nélkül érdemes adni, ha neked nem tetszik, hogy eladja, akkor nem kellett volna elajándékozni, elég lett volna használatra adni neki. Ajándékot visszakérni gáz, illetlenség.
Igaza van az elsőnek, folyamatosan felteszi valaki ezt a kérdést, mindig más nézőpontból.
Ennek mi értelme?
Ez a kérdés már vagy ötször fel lett téve az utóbbi hetekben!!
Egyszerűen nem értem, hogy ennyi válaszolónak ennyire kihagy rövidtávú memóriája, hogy komolyan válaszol debillkének az újabb kérdéseire??!!!
Legközelebb majd a nagypapa kérdezi, a szomszéd, vagy a Bodri kutya.
24-es, nem biztos, hogy mindenki éjjel-nappal a gyakorin lóg. Én pl. néha hónapokig nem lépek fel.
Ettől függetlenül szánalmas, amit a kérdező csinál.
Egyrészt nagyon átlátszó a kérdésed, ennyire direktbe egyetlen öreglány sem tolja, ez sajnos nagyon amatőr.
Másrészt MELYIK város belvárosáról van szó? :D Én is a belvárosban lakom, de itt kuss van éjjel (nappal is), mert műemlék szinte az összes ház az utcában, és tilos a behajtás. Na hát ennek sok előnye, és sok hátránya is van. Én szeretek itt lakni, mert a legközpontibb helyen van, mégis csendes, sétálóutca, szórakozóhelyek egy utcával alattunk vannak, ide mégse hallatszik át semmi, és szerencsére a részegek se erre szoktak császkálni. De aki olyan részen lakik, hogy kocsmák vannak körülötte, azt nagyon nem irigylem, én hülyét kapnék tőle, családalapítás ide vagy oda. Engem 25 évesen is marhára zavart a zajongás, ha épp aludni akartam. Egyébként központi helyen lévő lakás árából (legyen az akármelyik nagyvárosban) bármikor lehet kicsit kijjebb teljesen jó lakást vásárolni.
#24: én például nem itt töltöm a fél életem, bocs, ha valamelyik kérdés kimaradt nekem.
#27: Budapesten, de csak a kulcsszavakban írja; ezt is meg kéne már tanulni a kérdezőknek, hogy az infókat a kérdésbe kell írni (utazás kategóriában gyakori, hogy "mekkora lehet a kézipoggyász", aztán csodálkozik, hogy mindenki megkérdezi, hogy hol, amikor ott van a kulcsszavak közt, hogy a wizzair...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!