Butasagra keszul az unokam. Mit tegyek?
Attól hogy még fiatal, zavarhatják őt az ottani zajok.
Nem értem mi a problémád, te oda ajándékoztad neki, így onnantól kezdve közöd semmi, az ő döntése mit csiál, nyilván tudja mit csinál, ha meg rácseszik akkor így járt.
Megértelek teljes mértékben hogy félted attól hogy elszúrja a dolgokat, de felnőtt ember, tudja mit akar.
Én azt mondom mondd el neki a véleményed, mondd el miért gondolod hülyeségnek a dolgot, és ha akarja megfogadja, ha karja nem, aztán utána tőled sírhat.
Ez csak kamu lehet, nem lehetsz ennyire begyöpösödött.
Ha mégsem kamu, fogadd el, hogy nem neked kell gondolkodnod az unokád fejével.
Kedves kérdező nagymama!
Az ajándék visszakövetelhető, ha érdemtelenné válik az ajándékozott. Pereld be az unokádat és döntsön a bíróság.
Ha tied lesz megint a tulajdonjog, remélem, beköltözöl a Belvárosba!
Kedves Kérdező!
Évekig éltem Pesten(meg Budán is),imádtam.
DE sosem nevelnék ott gyereket,főleg a belvárosban.
Az egyetlen kompetens személy, aki eldöntheti, hogy az unokád hol éljen, az az
unokád.
Egyébként ha nem szórja el a pénzt, még jól is járhat. Vesz egy olcsóbb házat/lakást, a maradékból pedig valami mást, amit kiadhat. Így megmarad a pénze, amiből még némi jövedelem is származhat, és az sem kizárt, hogy mindkét ingatlan értéke felmegy a későbbiekben. (Feltéve, ha tényleg jó környéken vesz valamiket.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!