Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ha altalanos orvosira kell...

Ha altalanos orvosira kell menjek napi hany orat kell keszulnom hogy meglegyen minden vizsgam? Aki orvosin van mennyit keszul?

Figyelt kérdés
2017. nov. 26. 15:33
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Én személy szerint a másodéves vizsgaidőszakokban napi 8-10 órát tanultam a könyvtárban és csak a vizsgák napján meg karácsonykor tartottam pihenőt, így az utolsó előtti héten végeztem. Szorgalmi időszakban is sok hétvégét a könyvtárban töltöttem és hétköznap is sokszor estig ott voltam órák után. Elsőben nem tanultam ennyit, úgyhogy az épphogy csak meglett, a harmadévet viszont könnyebbnek éltem meg, a negyedéves vizsgaidőszakot meg most éppen kíváncsian várom . Mindezek mellett azért mindig tudtam időt szakítani a barátaimra és a kikapcsolódásra, különben nem is bírtam volna. Összességében kibírható, nem emberfeletti feladat, de keményen meg kell küzdeni.

Azt mondjuk nem teljesen értem, miért fogalmazol úgy, hogy általános orvosira kell menned. Általában ez egy hivatás, amit magunknak választunk, nem pedig valami, ami "kell" (még ha tele is van vele a hócipőnk néha).

2017. nov. 26. 17:20
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Szorgalmi időszakban nem kell megszakadni egyáltalán, én pl. nem is tanulok mindennap.

Vizsgaidőszak már húzósabb, ott simán kell annyi, mint amennyit az előző válaszoló írt, tehát napi 8-10 óra, ami nyilván rengetegnek hangzik, de vizsgaidőszak csak kétszer van egy évben, és közben nem jársz órákra.

2017. nov. 29. 01:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!