Testverem halala utan en orokoltem az egyik lakasat, melyet ezt követően unokamnak ajandekoztam par evvel ezelott. Most kiderult, hogy elakarja adni a lakast! Azzal indokolja,hogy elhetetlenne valt a belvaros es nyugodtabb környékre akar koltozni, ahol mar szivesen nevelne gyereket. Hogyan gyozzem meg, hogy butasagot csinál? Egy belvarosi lakas arabol ugysem vesz jobb kornyeken lakast es a csaladalapitassal is raer. Miert nem eleg jo neki ott? Minden a kozelben van es fiatal meg, nem kéne, hogy zavarjak ot a zajok.
A Belváros árai a legmagasabbak, most illetve az elkövetkező években picit fog drágulni, tehát ha élhetetlen a környék, akkor lépje meg, mert rövid az élet, és semmi értelme éveket pazarolni arra, hogy kicsinálja lelkileg, szellemileg a zajos környék.
Rosszul miért járna?
Ha jó árat kap érte, simán vesz olcsóbb, nyugodt helyen egy lakást amit a többletből szépen felújít.
Nem biztos hogy igazad van. Szerintem.
2017. dec. 10. 16:07
4/33 anonim válasza:
Kedves kérdező, miért ellenzed az unokád döntését? Szerintem elég felnőtt ahhoz, hogy el tudja dönteni, hol akar élni. Neki a belváros nem felel meg, szíve joga akkor eladni a lakást, és másikat venni az árából. Nem kell mindenbe beleavatkozni...
28/F
2017. dec. 10. 16:07
5/33 A kérdező kommentje:
Mi szanalmas? Azert jarna rosszul, mert kozlekedesileg a legjobb, tudom sokat jarok arra meg 25 evesen ne ilyenekkel foglalkozzon. Kulvarosbol sokat kell utazni ha barhova elakar jutni.
2017. dec. 10. 16:13
6/33 anonim válasza:
HA nekiadtad a lakást, attól kezdve azt csinál vele, amit akar. Ha nem akar a belvárosban lakni, akkor jogos, hoyg eladja és vesz ott valamit, ahol tetszik neki!
2017. dec. 10. 16:23
7/33 anonim válasza:
Ez a "döntési mérleg". Belváros nyüzsivel, zajjal, vagy nyugis külváros utazással.
Én vidéken élek Budapesten dolgozom. Nekem a nyugi megéri. Van barátom, aki inkább a beljebb költözött a városba. Ez egyéni igények kérdése.
2017. dec. 10. 16:25
8/33 anonim válasza:
Sajnos a mai generáció ilyen, az ölükbe pottyan minden, mindent megkapnak és elherdálnak.
2017. dec. 10. 16:26
9/33 anonim válasza:
Te Balázska kitalált nagyanyja vagy?
2017. dec. 10. 16:27
10/33 Bubuka508 válasza:
Igaz, hadd döntse már el ő maga, hogy saját magával mit kezd! A saját életét akarja élni, nem a tiedet! És mi az, hogy amiért fiatal, nem kéne, hogy zavarják a zajok? Az bárkit zavarhat! Milyen jogon ülsz rá a nyakára? Még a szüleinek sincs ehhez joga, ha már felnőtt ember és nincs gyámság alatt, akkor szabad akarata szerint cselekedhet. Az a butaság, amit te akarsz, miért legyen belőle idegroncs pár év alatt egy állandóan dübörgő helyen? Én sem tudnék belvárosban élni egy napig sem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!