Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit gondoltok ez alapján az...

Mit gondoltok ez alapján az unokatestvéremről?

Figyelt kérdés
Azt mondta,hogy az alapján választ magának párt,hogy mennyire vaskos a pénztárcája és hogy csúnya legyen,mert nem akarja,hogy riválisa akadjon,és hogy még véletlenül másik csajnak is bejöjjön a srác.
2017. okt. 7. 23:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Mond az ember mindenfélét, (te is, én is, más is) aztán jön a szerelem, ami mindent átír.
2017. okt. 8. 11:11
 12/13 anonim ***** válasza:
Én meg azt szeretném, hogy én legyek pénzes, és álmaim férfiától mindenki undorodjon. :DDDD
2017. okt. 8. 18:19
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem tudom, milyen előzményeket követően mondta ezt. Nem lehet, hogy csak viccelt?

De ha komolyan mondta, akkor az a véleményem, hogy már most tele van félelemmel és szorongással. Valamiért nagyon retteg, hogy magányosan és nélkülözve fogja élni az életét.

Lehet, hogy megvalósul az elképzelése, főleg ha tesz is érte. Lehet, hogy jó lesz neki, de inkább csak hamis biztonságérzetre tesz szert.

2017. okt. 9. 06:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!