Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit gondoltok ez alapján az...

Mit gondoltok ez alapján az unokatestvéremről?

Figyelt kérdés
Azt mondta,hogy az alapján választ magának párt,hogy mennyire vaskos a pénztárcája és hogy csúnya legyen,mert nem akarja,hogy riválisa akadjon,és hogy még véletlenül másik csajnak is bejöjjön a srác.
2017. okt. 7. 23:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Lehet nem gondolta komolyan. Ém annó azt mondtam,hogy felhízlalom az édességimádó párom,hogy ne kelljen senkinek 😂 és 10 éve vagyunk együtt, de nem kövér!

Ha meg komolyam gondolta akkor egy pénzéhes, számító, aljas nőszemély!

2017. okt. 8. 00:02
 2/13 TR75 ***** válasza:
90%

Ha neki a pénztárca miatt kell, gondolja, hogy másnak nem lesz ugyanezért vonzó?

:-D

2017. okt. 8. 00:04
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Üzenem neki hogy ismerek olyan tényleg csúnya nőt, akiért meg vannak őrülve a férfiak... jó a dumája-kisugárzása, van önbizalma, pedig tényleg nem a szépség példaképe... :D lehet, nagyot koppan majd, ha így gondolkodik.
2017. okt. 8. 00:47
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem semmi bajom nincs vele, amíg a közelembe nem kerül.
2017. okt. 8. 00:49
 5/13 anonim ***** válasza:
73%
Egy aranyásó...
2017. okt. 8. 00:54
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak poénkodott. Ha viszont komolyan beszélt, akkor legalább a csúnya, gazdag srácoknak is lesz barátnőjük. :D De ez könnyen kiszúrható, hogy ki van a pénzed miatt veled. Ez max akkor működhet, ha szép a csaj és a srác menőzni akar vele, így eltűri, hogy lehúzza.
2017. okt. 8. 02:51
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Haha, tiszta hülye.

Én inkább azt választottam, hogy az ÉN pénztárcám legyen vastag, és legyen mellettem egy helyes, szexi pasi.

2017. okt. 8. 04:33
 8/13 anonim ***** válasza:
18%
Azt gondolnám, hogy az ő dolga. Rólad meg azt gondolom, hogy valamiért utálod az unokatesód, ezért akarod idegen emberekkel szidatni. Kicsinyes elégtétel egy kicsinyes embernek.
2017. okt. 8. 08:38
 9/13 anonim ***** válasza:

Jol teszi, o elete, csinaljon vele amit akar!

Egyébként a szerelem elmulik ugy is, mai vilag meg tud erdekes penzügyi helyzeteket szülni, úgyhogy nem hibaztatom hogy igy gondolja!

2017. okt. 8. 09:19
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez még mindig jobb, mint a haverom, aki nagy pecás és azt mondta, hogy csak gilisztás nőt vesz el!:D
2017. okt. 8. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!