Ti mit gondoltok a mas szemében a szálkát, sajatjaban a gerendát sem emberekrol?
Keresztapámrol van szo, aki 56 eves, es hajlamos arra, hogy olyanok miatt kritizál, beszel ironikusan emberekrol, ami a sajat csaladjaban is jellemző. Kezd nagyon irritálni, a 18 eves ocsemre megjegyzéseket tesz nekunk, aki most megy egyetemre, tele jo tervekkel, hogy miert nem dolgozott nyáron pl. Az unokatesomrol, keresztapám fiáról tudni kell, hogy nem sokára 30 eves, otthon il, nem is hajlandó dolgozni... Gondolom mindenki látja, hol a hiba. Anyuék nem veszik fel ezeket a megjegyzéseket, de engem nagyon irritál mar, hogy masokat annyira tud fi..kazni a sajat nevelési hibáit pedig nem latja. Csak szerintem gaz?
24 N
Jaj, hát nekem pont nemrég volt ilyen. Távoli ismerős rámírt, hogy mi van velem. Miért nem mentem még férjhez, talán falom a pasikat? (25 éves vagyok.) Bezzeg az ő lánya hozzáment az elsőhöz stb.
Na már most, neki 3 lánya van és semelyik sem ment hozzá az elsőhöz, az egyik a másodikhoz 10 év együttélés után. A másik is élt a mostani párja előtt egy pasival és voltak nem komoly kapcsolatai is, de most jön a plot twist: a harmadik 16 évesen szült, 13 évesen már nem volt szűz, de akitől volt a gyerek az nem az volt, akivel elvesztette. Na, szóval 16 évesen szült a lánya, persze, nem házasságban, terhessége alatt az apa börtönbe került, ez alatt megcsalta a pasit a lány terhesen. Most együtt van a gyereke apjával, már 26 éves és még mindig nem házasodott meg.
Én mondjuk simán rákérdeztem, hogy pontosan melyik univerzumban ment hozzá az elsőhöz és melyik lánya a háromból, mert mindegyik sztoriját tőlük ismerem. Azt a magyarázkodást kellett volna látnotok. :D Többet nem is írt f...ságokat.
Én téged sem értelek! Ha ennyire irritál a keresztapád rosszindulatú megjegyzései, akkor miért nem mondod meg neki?
Pl: Kritizálja az öcsédet, hogy miért nem dolgozott nyáron. Erre nyugodtan reagálhattál volna így is
- Kereszt apu! Ha majd a te 30 éves fiad végre felemeli a seggét, és dolgozni fog, akkor majd az öcsém is elmegy dolgozni.
Vagy megkérdezhetted volna tőle, hogy
- na és az unokatesó dolgozik már? Vagy még mindig a nyakadon élősködik?
Miért nem mondod meg amit gondolsz a keresztapádnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!