Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ti mit gondoltok a mas szemébe...

Ti mit gondoltok a mas szemében a szálkát, sajatjaban a gerendát sem emberekrol?

Figyelt kérdés

Keresztapámrol van szo, aki 56 eves, es hajlamos arra, hogy olyanok miatt kritizál, beszel ironikusan emberekrol, ami a sajat csaladjaban is jellemző. Kezd nagyon irritálni, a 18 eves ocsemre megjegyzéseket tesz nekunk, aki most megy egyetemre, tele jo tervekkel, hogy miert nem dolgozott nyáron pl. Az unokatesomrol, keresztapám fiáról tudni kell, hogy nem sokára 30 eves, otthon il, nem is hajlandó dolgozni... Gondolom mindenki látja, hol a hiba. Anyuék nem veszik fel ezeket a megjegyzéseket, de engem nagyon irritál mar, hogy masokat annyira tud fi..kazni a sajat nevelési hibáit pedig nem latja. Csak szerintem gaz?

24 N

2016. szept. 6. 15:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
70%
Megszokott emberi tulajdonság. Majd megtanulod ignorálni. A harcban te hamarabb elfáradnál.
2016. szept. 6. 15:53
 2/13 A kérdező kommentje:
Ez megszokott? Hat én ilyenkor mergemben ugy lekiabalnam a fejet, hogy ahelyett, hogy masokat kritizál, a sajat haza táján sepregessen, a sajat muja fiat rendezgesse.
2016. szept. 6. 15:56
 3/13 anonim ***** válasza:
60%
Nem foglalkozom velük. Minden rokonságban akad egy-két nagyokos, aki szereti osztani az észt. Akit évente egyszer-kétszer látok, azt hagyom pofázni egy ideig, aztán arrébb megyek. Arra meg ügyelek, hogy többet ne legyenek a közelemben.
2016. szept. 6. 16:02
 4/13 anonim ***** válasza:
56%
Egyébként az ilyenek sokszor pont azt élvezik, ha a pofázásukkal másokat ki tudnak billenteni az egyensúlyukból. Ha azt látják rajtad, hogy indulatos leszel, vagy akár pityeregni is kezdesz, akkor boldogok, hogy nyertek. De akkor is, ha leállsz velük vitatkozni. Az viszont fáj nekik, ha levegőnek nézed őket, 2-3 mondatukat szelíden végighallgatod, aztán csak faképnél hagyod őket.
2016. szept. 6. 16:06
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
Képmutató hipokrita hülyék, bagoly-mondja-verébnek típusú idióták.
2016. szept. 6. 16:20
 6/13 anonim ***** válasza:
82%

Jaj, hát nekem pont nemrég volt ilyen. Távoli ismerős rámírt, hogy mi van velem. Miért nem mentem még férjhez, talán falom a pasikat? (25 éves vagyok.) Bezzeg az ő lánya hozzáment az elsőhöz stb.

Na már most, neki 3 lánya van és semelyik sem ment hozzá az elsőhöz, az egyik a másodikhoz 10 év együttélés után. A másik is élt a mostani párja előtt egy pasival és voltak nem komoly kapcsolatai is, de most jön a plot twist: a harmadik 16 évesen szült, 13 évesen már nem volt szűz, de akitől volt a gyerek az nem az volt, akivel elvesztette. Na, szóval 16 évesen szült a lánya, persze, nem házasságban, terhessége alatt az apa börtönbe került, ez alatt megcsalta a pasit a lány terhesen. Most együtt van a gyereke apjával, már 26 éves és még mindig nem házasodott meg.

Én mondjuk simán rákérdeztem, hogy pontosan melyik univerzumban ment hozzá az elsőhöz és melyik lánya a háromból, mert mindegyik sztoriját tőlük ismerem. Azt a magyarázkodást kellett volna látnotok. :D Többet nem is írt f...ságokat.

2016. szept. 6. 16:29
 7/13 anonim ***** válasza:

Én téged sem értelek! Ha ennyire irritál a keresztapád rosszindulatú megjegyzései, akkor miért nem mondod meg neki?

Pl: Kritizálja az öcsédet, hogy miért nem dolgozott nyáron. Erre nyugodtan reagálhattál volna így is

- Kereszt apu! Ha majd a te 30 éves fiad végre felemeli a seggét, és dolgozni fog, akkor majd az öcsém is elmegy dolgozni.

Vagy megkérdezhetted volna tőle, hogy

- na és az unokatesó dolgozik már? Vagy még mindig a nyakadon élősködik?

Miért nem mondod meg amit gondolsz a keresztapádnak?

2016. szept. 6. 16:30
 8/13 A kérdező kommentje:
Hidd el megfogom, csak eddig ugy gondoltam, jobb a beke.
2016. szept. 6. 16:33
 9/13 A kérdező kommentje:
De egyebkent azert is, mert legtöbbször nem olyan hangnemben adja elő, hogy te sértésnek vedd, teljesen ártatlanul, es ha nekiesnek, tuti én lennek a sz.met, hogy ilyet feltételezem rola, "csak" kérdezősködik, de a 100. Megjegyzése utan mar nagyon idegesito, közben a sajat csaladjaban nem latja ugyanezeket a hibákat.
2016. szept. 6. 16:37
 10/13 anonim ***** válasza:
Nekem is van ilyen rokonom.Felé sem nézek, inkább kerülöm, ha mégis találkozunk és beszól, elküldöm a picsbe.Ettől persze megsértődik és jó ideig megint nem találkozunk, nagy örömömre.Mit gondolok róla? Hogy egy önkritika nélküli, unintelligens tuskó.
2016. szept. 6. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!