Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ti mit gondoltok a mas szemébe...

Ti mit gondoltok a mas szemében a szálkát, sajatjaban a gerendát sem emberekrol?

Figyelt kérdés

Keresztapámrol van szo, aki 56 eves, es hajlamos arra, hogy olyanok miatt kritizál, beszel ironikusan emberekrol, ami a sajat csaladjaban is jellemző. Kezd nagyon irritálni, a 18 eves ocsemre megjegyzéseket tesz nekunk, aki most megy egyetemre, tele jo tervekkel, hogy miert nem dolgozott nyáron pl. Az unokatesomrol, keresztapám fiáról tudni kell, hogy nem sokára 30 eves, otthon il, nem is hajlandó dolgozni... Gondolom mindenki látja, hol a hiba. Anyuék nem veszik fel ezeket a megjegyzéseket, de engem nagyon irritál mar, hogy masokat annyira tud fi..kazni a sajat nevelési hibáit pedig nem latja. Csak szerintem gaz?

24 N

2016. szept. 6. 15:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Akkor nem kell nekiesni. Te is add elő magad kedvesen, mosolyogva..

Te is mondhatod kedvesen, mosolyogva, hogy

- és a fiad? Ő már dolgozik?

vagy

- Ma még nem hallottam ezt! (pislogj kedvesen) Mesélj még!

2016. szept. 6. 17:07
 12/13 anonim ***** válasza:
Látja,hogy tehetetlen a saját életében mivel nem tudja a saját fiát megváltoztatni, ezért ugyenezt a feszültséget átirányítja más személyre. Tudd,hogy mi az igaz a te értékrendszerednek és a többit söpörd le a válladról.
2016. szept. 6. 22:42
 13/13 anonim ***** válasza:
A szüleid megtanulták kezelni a helyzetet. Nem kell vele foglalkozni. Tele a családom ilyen emberekkel. Volt amikor megpróbáltam hadakozni, jó sok időt elpazaroltam a helyzet meg változatlan maradt. Szóval kerülöm őket. Ezt javaslom neked is. Van kis igazság az okos enged, szamár szenvedbe. Ezek jellemzően buta emberek és itt most nem az iskolai végzettségre gondolok.
2016. szept. 7. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!