Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » A kislány levágott hajából...

A kislány levágott hajából mennek nyaralni. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Távolabbi rokonaim a szomszéd lépcsőházban élnek. Egy gyerekük van, egy kislány, 8 éves. A kiscsajnak már majdhogynem combig érő haja volt. Az apukája elvitte fodrászhoz, levágatta neki váll fölé, a haját pedig valami külföldi szervezetnek adták el, ahonnan egy szomszéd szerint több százezret kapnak. A kislány azóta nem jön ki a házból, szégyelli. Tegnap voltam náluk, a szobából sem jön ki, mert szerinte csúnya.

Anyuka újságolja, hogy sikerült neki meg a férjének valami nyaralást lefoglalni a Kanári-szigetekre. A kislányt nem viszik.

Ti erről mit gondoltok? Nem az én dolgom, vagyis csak egy kicsit mert rokon, de tegnap óta ezen gondolkodok. Fura.

2017. szept. 28. 19:36
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
83%

Azt, hogy a 8 éves gyereket nem viszik a Kanári szgk-re, megértem.

Azt, hogy akarata ellenére levágatták a haját, nem - és akkor sem érteném meg, ha a hajat a kukába dobták volna.

2017. szept. 28. 19:41
 2/30 anonim ***** válasza:
99%
Egy hajért biztos nem kapnak annyit, hogy a Kanári-szigetekre tudjanak belőle menni.
2017. szept. 28. 19:45
 3/30 anonim ***** válasza:
98%

A szomszéd kavarja a szart, a történet meg hülyeség.

Ezt gondolom.

2017. szept. 28. 19:48
 4/30 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem neked gőzöd nincs, hogy mennyit ér a lány haja és mennyibe kerül egy ilyen utazás 2 főre.
2017. szept. 28. 19:49
 5/30 anonim ***** válasza:
99%
Ja, persze.
2017. szept. 28. 19:49
 6/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem is tudom melyik a butább, aki ezt kitalálta, vagy aki ezt elhiszi és terjeszti is.
2017. szept. 28. 19:55
 7/30 anonim ***** válasza:
98%

Ha egy copfért több százezret adnának, nem gondolod hogy kb. MINDEKI hajat hordana zsákszámra az adott helyre? Megszaporodnának a "Lófaroklevágó" támadások, a hajrablás és egyéb szörnyűségek!

Kamu.

2017. szept. 28. 20:12
 8/30 anonim ***** válasza:
95%
kivéve ha vmiért külnleges a lány haja, de am igen kamunak téged bepaliztak valszeg.
2017. szept. 28. 20:17
 9/30 anonim ***** válasza:
100%
tűnik*
2017. szept. 28. 20:17
 10/30 anonim ***** válasza:
100%
Valami ősbuta, sötét majom lehet, aki ezt terjeszti.
2017. szept. 28. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!