A kislány levágott hajából mennek nyaralni. Mit gondoltok?
Távolabbi rokonaim a szomszéd lépcsőházban élnek. Egy gyerekük van, egy kislány, 8 éves. A kiscsajnak már majdhogynem combig érő haja volt. Az apukája elvitte fodrászhoz, levágatta neki váll fölé, a haját pedig valami külföldi szervezetnek adták el, ahonnan egy szomszéd szerint több százezret kapnak. A kislány azóta nem jön ki a házból, szégyelli. Tegnap voltam náluk, a szobából sem jön ki, mert szerinte csúnya.
Anyuka újságolja, hogy sikerült neki meg a férjének valami nyaralást lefoglalni a Kanári-szigetekre. A kislányt nem viszik.
Ti erről mit gondoltok? Nem az én dolgom, vagyis csak egy kicsit mert rokon, de tegnap óta ezen gondolkodok. Fura.
azt gondolom, hogy nem abból mennek, mert nem kaptak érte ennyit.
különben ha valaki elad valamit és másnap vesz valamit, akkor feltétlen abból vette? máshonnan nem lehet pénze egy embernek?
egyébként nem engedném, hogy földig érő haja legyen a gyerekemnek, csak a macera lenne vele.
Az indiai haj uralja a piacot, szoval ketlem, hogy 50-60centi hajert (egy nyolc eves 120centi kb, igy a combig ero haj nem lehet ennel hosszabb) annyit kapjon, hogy abbol akar egy last minute utat kifizessen.
Engem sokat piszkalt anno egy lany suliban, hogy olyan a fejem, mint a lo hatsoja (lofarok)
En meg megfogtam a szaboollot es nyissz. Kesobb megtudtam, hogy a lany csak irigykedett, hogy nem az ove a leghosszabb haj az osztalyban #firstworldproblem
Anyu eltette a copfomat, amit kesobb a rakos gyerekeknek ajanlottam fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!