Mit gondoltok kije lehet ez a nő a kislánynak?
Ennyit láttok és hallotok:
- egy 28-29 év körüli nő érkezik a játszótérre egy 3 év körüli (2,5-3) kislánnyal
- a nőnél minden van, amire a kislánynak szüksége lehet: cumi, üdítő, kéztörlő, játékok
- a kislány többször odafut a nőhöz, boldogan beszél hozzá
- a nő gyakran babusgatja, szeretgeti
- a kislány ezt kérdezi a nőtől: "Innen hozzátok vagy hozzánk megyünk?" (a választ nem halljátok)
- a kislány később ezt kérdezi: "Apát felhívjuk?"
- a nő pedig ezt kérdezi a kislánytól később: "mit szóltak a gondozónénik a hajadhoz reggel? Tetszett, ahogy felkötöttük?"
- a kislány a nőt - ka/ke kicsinyítőképzős néven szólítja : pl.: Andika/Editke
Van életem mielőtt megkapom ezt, meg azt, hogy mit érdekel. Egyszerűen érdekel, hogy mit gondolnátok kije a nő a kislánynak.
Szerintem annyi biztos, hogy nem gyerekrablo :)
És valoszínű az apja élettársa
Keresztanyja???? Nagynénje?? Esetleg a nővére is lehet. Vagy az anyjának a barátnője?
Én is mentem nem egyszer oviba barátnőm lányáért meg vigyáztam rá többször akkor ezek szerint rólam is rosszat gondoltak az emberek mert a nevemen hívott?
Inkább tőled kéne félni ilyen beteg embert te jóisten. Mert te mit gondoltál kije??? Épp rabolja el vagy mi???
Kedves 2-es és most már 7-es! Elég sok bajod lehet szövegértés szempontjából, örülnék, ha többet nem válaszolnál, mert felesleges! Talán megcsaltak? Vagy úgy érzed, hogy talán megcsalnak? Vagy elhagytak? Vagy honnan jön ez a gyűlölet?
El fogom mondani őszintén, hogy miért kérdezem, csak még várom a válaszokat :) És köszönöm a normális embereknek a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!