Mit gondoltok kije lehet ez a nő a kislánynak?
Ennyit láttok és hallotok:
- egy 28-29 év körüli nő érkezik a játszótérre egy 3 év körüli (2,5-3) kislánnyal
- a nőnél minden van, amire a kislánynak szüksége lehet: cumi, üdítő, kéztörlő, játékok
- a kislány többször odafut a nőhöz, boldogan beszél hozzá
- a nő gyakran babusgatja, szeretgeti
- a kislány ezt kérdezi a nőtől: "Innen hozzátok vagy hozzánk megyünk?" (a választ nem halljátok)
- a kislány később ezt kérdezi: "Apát felhívjuk?"
- a nő pedig ezt kérdezi a kislánytól később: "mit szóltak a gondozónénik a hajadhoz reggel? Tetszett, ahogy felkötöttük?"
- a kislány a nőt - ka/ke kicsinyítőképzős néven szólítja : pl.: Andika/Editke
Van életem mielőtt megkapom ezt, meg azt, hogy mit érdekel. Egyszerűen érdekel, hogy mit gondolnátok kije a nő a kislánynak.
Nagynénire tippelnék.
Nővérnek szerintem túl idős.
Apuka új párja nem vinné vissza anyukához (értsd apuka volt párjához) a gyereket,bébicsőszök pedig ritkán viszik fel magukhoz a gyerekeket így a "hozzád vagy hozzánk" kérdés nem merülne fel ebben a két esetben.
A "felhívjuk apát" kérdés viszont tök releváns ha apuka testvére a hölgy.
Így elsősorban ez jutna eszembe.
De nyilván bárki lehet!
Ha szabadjára engedem a fantáziámat akkor lehet,hogy apuka özvegy és külföldre utazott most munka ügyben így amellett,hogy a nőtesvére tölti be részben az anyaszerepet most ő vigyáz a gyerekre pár napi/hétig a saját lakásában, de mindig át kell ugrani meglocsolni a növènyeket az apukáek házába.
Anyukan kivul barki lehet, ahogy elottem is irtak.
De en - es nem akarlak a vilagert sem megbantani - kicsit mindig megsajnalom azokat akik ilyen dolgokat kerdeznek itt, mert ez a kerdes nem olyan hogy nem tudsz valamit es megkerdezed, hanem olyan, amit az ember lanya normalus esetben a baratnoivel vitat meg.....en ilyen "huu ezt lattam/hallottam, mit szoltok??" tipusu pletyokat a baratnoimmel csamcsogom :) Itt azert szoktam valaszolni, mert aki ilyen kerdesekre hasznalja az oldalt, feltehetoleg nincsenek baratnoi es ezert osztja meg vadidegenekkel az eszmecseret a hallott/latott izgi sztorikrol.
Szoval uzenem a tobbieknek, ha nem akarnak resztvenni a tippelgetesben gorgessenek tovabb, valaki olyan balazerencses, hogy csak itt gyakorin tud pletyizni ilyesmirol! Vagy segitsetek neki hogy jobb napja legyen vagy menjetek tovabb a valodi kerdesekre.
Ha nem a saját életünkből indulok ki, akár lehet apa új felesége, élettársa, barátnője, szeretője, de a mai világban akár anya élettársa, barátnője, szeretője is lehet. :)
Ha magunkból indulok ki, lehet nagynéni, keresztszülő, szomszéd (van, hogy ő hozza/viszi el az oviból), lehet unokatesó (a tesóim korán vállaltak gyereket, én viszonylag későn, így nagy a korkülönbség az unokatesók között, de sokszor vannak nálunk, itt is alszanak), lehet bébiszitter (néha nálunk, néha a saját otthonában).
Elárulod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!