Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit gondoltok kije lehet ez a...

Mit gondoltok kije lehet ez a nő a kislánynak?

Figyelt kérdés

Ennyit láttok és hallotok:

- egy 28-29 év körüli nő érkezik a játszótérre egy 3 év körüli (2,5-3) kislánnyal

- a nőnél minden van, amire a kislánynak szüksége lehet: cumi, üdítő, kéztörlő, játékok

- a kislány többször odafut a nőhöz, boldogan beszél hozzá

- a nő gyakran babusgatja, szeretgeti

- a kislány ezt kérdezi a nőtől: "Innen hozzátok vagy hozzánk megyünk?" (a választ nem halljátok)

- a kislány később ezt kérdezi: "Apát felhívjuk?"

- a nő pedig ezt kérdezi a kislánytól később: "mit szóltak a gondozónénik a hajadhoz reggel? Tetszett, ahogy felkötöttük?"

- a kislány a nőt - ka/ke kicsinyítőképzős néven szólítja : pl.: Andika/Editke

Van életem mielőtt megkapom ezt, meg azt, hogy mit érdekel. Egyszerűen érdekel, hogy mit gondolnátok kije a nő a kislánynak.

2017. máj. 2. 21:31
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem egyértelműen az apa "új" felesége/élettársa. Miből gondolom? például a hajfelkötős megjegyzésből. Abból úgy tűnik, hogy tőlük indult bölcsödébe és szerintem ilyen pici gyerek nem igazán van bölcsis/ovis napokon rokonoknál, nagynéninél, barátnőnél pláne nem. "Hozzátok, hozzánk" is azt feltételezi,hogy 2 helyütt van otthona kicsi, ami azért lássuk be, szintén nem jellemző, maximum elvált szülők esetében.Persze lehet félreértem a heylzetet, de én kizárólag erre gondolnék.
2017. máj. 3. 09:40
 22/43 anonim ***** válasza:
70%

Pont ennyi idős voltam, mikor egy 3 éves kislányra vigyáztam. Akkor mentem hozzájuk, mikor még aludt, mert a szülők korán indultak. Én ébresztettem, fésültem, kötöttem fel a haját, és délután én mentem érte az oviba. Játszótereztünk, és vagy hozzájuk mentünk, vagy hozzánk, ahogy épp kedvünk tartotta. (Este a szülők kocsival érte jöttek, közel lakunk egymáshoz)

Úgyhogy akár babysitter is lehet, nálunk is hangzottak el ilyen párbeszédek. Mi is apát hívtuk fel, mert ő tudott szabadon beszélni a munkahelyén, anyuka nem.

Tehát a dadust se zárnám ki :) Nyilván nálam is minden volt, ami kellhet a gyereknek, már az oviba úgy mentem érte. De lehet új feleség is, nagynéni is, konkrétan bárki.

2017. máj. 3. 10:18
 23/43 anonim ***** válasza:
86%

Utolsó vagyok, és nem teljesen idetartozik, de vicces emlék:

Engem mindig a kislány anyukájának néztek, pedig a keresztnevemen szólított. Volt férfi, aki úgy bókolt, hogy a kislány pont olyan szép, mint az anyukája. Imádtam az arcát, mikor közöltem, hogy ez kedves, átadom neki.

:D :D :D

2017. máj. 3. 10:20
 24/43 anonim ***** válasza:
21%
Ezt értem és látom benne a rációt, de a hozzátok/hozzánk nekem mégis "intímebb" viszonyt feltételez. A bébiszitter lehet nem megszavaztatja a gyereket, hanem eldönti, hisz nincs akkor a mozgástere, mint egy rokonnak például. Anno huszas éveim legelején magam is bébiszitterkedtem közel 2 évig suli mellett, de szigirú napirend volt. persze ez nem zárja kiazt amit írtál, de valahogy nekem neméletszerű, hogy Zsófi-szitter eldöntendőként bedobja, hogy merre legyen játszótér után a menet. Ha haza kell vinni, akkor nem magához viszi szerintem, pláne nem rábízza a döntést, hanem a szülővel megbeszéltekhez tartja magát, nomeg ha nem az angol vonalas "nevelőnő" irányt képviseli, akkor közel a 30-hozz tán van jobb elfoglaltsága, mint hogy mások gyerekét pesztrálja pénzért :D Persze simán tévedhetek, elvégre csak tippelgetek :D Jó móka így bokatöréssel (jövő héten lekerül a fekvőgipsz, hurrá).
2017. máj. 3. 10:28
 25/43 anonim ***** válasza:
63%

"akkor közel a 30-hozz tán van jobb elfoglaltsága, mint hogy mások gyerekét pesztrálja pénzért :D"

Nyilván lett volna, de mikor az embernek plusz pénzre van szüksége, akkor lényegtelen, hogy én inkább a napon süttetném a hasam a pesztrálás helyett munka előtt, és után :)

Nálunk szabad volt a mozgás délután, mehettünk bárhova, szimplán dobtam egy sms-t a szülőknek, hogy hova jöjjenek a gyerekért munka után. Ha hihetetlen, ha nem. Mivel nagyjából tíz perc séta távolság van a két ház között, a szülőknek olyan mindegy, hogy hazafelé megállnak-e még nálam a gyerkőcért.

2017. máj. 3. 10:39
 26/43 anonim ***** válasza:
Bébiszitter esetleg?
2017. máj. 3. 11:52
 27/43 anonim ***** válasza:
A kislány kérdezte meg a nőt, hogy hova menjenek és nem a nő kérdezte.
2017. máj. 3. 11:55
 28/43 anonim ***** válasza:
0%
Nnna, itt sincs happy and -.-
2017. máj. 3. 13:05
 29/43 anonim ***** válasza:
Nyilván apukának valakije, ha a kislány fel akarta hívni. Szerintem az apa nője, aki a gyerekről szeretne nagyszerűen gondoskodni, mivel a leírásban az szerepel, hogy tökéletesen felkészült (felszerelés), és szép frizurát csinált a gyereknek reggel, vagyis ott aludt, ahol ő is. A gyerek nem ott lakik.
2017. máj. 3. 16:01
 30/43 anonim ***** válasza:
30%
Valamilyen közeli rokon, az biztos.
2017. máj. 4. 10:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!