Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miért nem adnak soha nekem...

Miért nem adnak soha nekem igazat?

Figyelt kérdés

Van egy nővérem, aki velünk lakik a gyerekével együtt. Ő 10 éves. És komolyan mondom, ilyen egy utálatos, gusztustalan gyereket még életemben nem láttam. Folyton direkt beszólogat, veszekszik velem, aztán hazudozik, hogy én kezdtem az egészet, anyámék meg ráhagyják, vagy RÁMszólnak, még akkor is, ha ők is hallották, mit mondott nekem..

Állandóan idejön hozzám és elkezd pl. ütögetni, csipkedni, stb., én meg megijedek, mert nem számítok arra, hogy mondjuk evés közben valaki elkezd bökdösni meg ilyesmi és van, hogy ijedtemben felsikoltok vagy felkiáltok, ilyenkor anyám egyből velem kezd el ordibálni, hogy miért hangoskodok. Ha mondom, hogy azért, mert ő csinált velem valamit, megkapom, hogy nem érdekel, nem azt kérdezte, hogy mit csinált velem, hanem hogy miért adok ki ilyen hangokat :DDD

Valamint ahhoz képest, hogy én 19 éves vagyok, ő meg egy kis 10 éves takony, úgy beszél velem, mintha a nem is tudom, kicsodája lennék...Ha nem tetszik neki valami, olyanokat szólogat be, hogy "Hülye gyerek", vagy "Hülye idióta". Persze ilyenkor se szólhatok rá, mert akkor megint én kapok, mert azt hazudja, hogy ő nem is mondott semmit, vagy ha anyámék is hallották, hogy ezt mondta nekem, akkor meg ezért vagyok már megint én leb4szva, mert miért nem hagyom rá, meg amúgy is, én idősebb vagyok....

Nem értem, attól még, hogy idősebb vagyok, már bármit el kéne tűrnöm? Meg majd a gyerekemet is így kéne nevelnem, hogy ha megtanul valami csúnya szót és pl. leqrváz, majd meg kéne simogatnom a kis buksiját meg ráhagynom, mert én idősebb vagyok, vagy mi?...

Ma pl. megint megkaptam, hogy mekkora egy önző szemétláda, disznó, r1banc, meg még ki tudja, mi vagyok, ugyanis kb 3 hete idehoztak egy kóbor kismacskát a nővérem kölykének, aki tiszta takony meg csipa volt. És mivel a nővérem gyereke kapta, úgy volt, hogy nővérem fizeti ki az oltását is meg minden ilyesmit ő intéz a kiscicának. És én elmondtam kb minden egyes nap, hogy vigye már el az állatorvoshoz, mert tiszta takony, ráadásul állandóan ilyen fura hörgő, röfögő hangot adott ki, lélegezni is alig bírt szerencsétlen, lehet, valami vírust kapott el vagy macskanáthát.. Nővérem meg mindig csak annyit mondott, hogy üljek már le a s3ggemre, majd ő tudja, mi kell a macskának meg mi nem, én foglalkozzak a saját cicámmal, ne pofázzak bele, hogy az övéjüket kell-e állatorvoshoz vinni vagy sem. Erre ma elvittük őt, mert a másik cicát is be kellett oltatni és mondta az állatorvos, hogy nagyon rossz állapotban van ez az újabb cica, szóval egy hétig cseppentgetni kell naponta 3-szor is valami gyógyszert a szájába és majd csak egy hét múlva lehet beoltatni, mikor elvileg jobban lesz. És megmutatta, hogy kell becseppenteni a szájába és anyámék valamiért kitalálták, hogy én fogom cseppentgetni. Nem igazán értettem, hogy miért pont én, mikor nem is az én cicám, de mindegy. És ma este szóltak, hogy be kéne akkor adni neki a gyógyszert és amikor mentem volna ki a kismacskához, jött utánam nővérem gyereke is és vette volna fel az én papucsomat, én meg rá is szóltam, hogy az ott az enyém, erre sértődötten annyit válaszolt, hogy "Hülye gyerek -.-". Erre mondtam, hogy ha így beszél velem, akkor nem adom be a gyógyszert a macskájának, erre ahelyett, hogy bocsánatot kért volna vagy valami, ment oda az anyjához nyávogni és megkaptam tőle meg anyáméktól is, hogy milyen szemét vagyok, hogy nem adom be a macskának a gyógyszert...Pedig amúgy becseppentettem volna a szájába, ha bocsánatot kért volna, alapból amúgy még megköszönhetné, hogy én adom be neki a gyógyszert, amikor ő is vagy az anyja is megtehetnék...Erre ez a "hála", hogy így beszél velem..

Miért van az, hogy ő akármit mondhat meg csinálhat velem, mindig ő lesz az ártatlan, szegény kisgyerek, én meg ha hozzá se érek meg nem is szólok hozzá, hanem ő kezd el engem piszkálni, még akkor is mindenki engem csesz le?

Egyébként megpróbálok minél hamarabb külön költözni ezektől, csak tényleg annyi érdekelne, hogy miért van ebben a családban mindenki ellenem? Szerintem semmi okuk nem lenne rá, hogy így viselkedjenek velem, sőt..

2017. aug. 10. 21:53
 1/10 anonim ***** válasza:
56%
Korodhoz képest ovis szinten vagy kb. Próbálj meg kiállni magadért!
2017. aug. 10. 22:05
 2/10 A kérdező kommentje:
A korához képest hogy lehet valaki ovis szinten?
2017. aug. 10. 22:06
 3/10 anonim ***** válasza:
91%
A helyedben akkora pofont levernék neki és megmondanám, ha jön a párja, ha az anyjához mer szaladni.
2017. aug. 10. 22:10
 4/10 A kérdező kommentje:
Hát néha már én is ott tartok, hogy legszívesebben felképelném, de nem igazán merem..Kb 2 éve volt egyszer ilyen, hogy felidegesített valamivel és hiába szóltam anyáméknak meg nővéremnek is, hogy állítsák már le, szokás szerint megint az én fejem lett leordibálva. És tovább folytatta a beszólogatást, én meg felpofoztam, erre ment apámnak panaszkodni, aki megvert..
2017. aug. 10. 22:13
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

pedig egyszer jól meg kéne agyalnod azt a kis taknyot

mond azt hogy elmesz strandra a haverokkal, aztán nap közben amikor senki se látja, menj vissza, keverj le neki 2t, majd tűnj el

telót ne vedd fel, te nem tudsz semmiről, a kis szar meg képzelődik

amúgy megvan a véleményem az egész családodról, én a helyedben ha tehetném elköltöznék az ország másik végébe de előtte mindenkit elküldenék a pics@ba

2017. aug. 10. 22:47
 6/10 anonim ***** válasza:
Ne a gyereket verd meg, hanem az anyját. Ha apád emiatt meg akar verni, akkor védekezz. Legyen nálad egy kulcscsomó pl.
2017. aug. 11. 06:36
 7/10 anonim ***** válasza:
51%
1-es vagyok, szerintem érthető volt a mondat, nagyon jó kis tanácsokat kaptál, verj meg egy 10 évest, király. Na szerintem a te korodban már, mivel felnőtt vagy, felnőtt dolgokkal kellene foglalkoznod, én valóban ovis, kisiskolás koromban voltam ilyen szituban a tesómmal, hogy árulkodás, meg stb. Értem, h hülye a családof, de nehogy már egy ilyen szitut ne tudj közel 20 évesen lerendezni. Ha sérteget a kis hülye, hagyd ott és menj be a szobádba, ennyi, nem menj bele ilyen piti vitákba.
2017. aug. 11. 12:08
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Vágd képen!
2017. aug. 11. 12:24
 9/10 anonim ***** válasza:
Zsarold meg valami olyan dologgal, ami Neki nagyon fontos vagy kellemetlen es sakkban tudod tartani Vele, mert amiatt biztos nem fog egybol anyadekhoz, vagy a sajatjahoz rohangalni... hidd el, valahogyan muszaj "ledominalnod"...
2017. aug. 12. 23:18
 10/10 anonim ***** válasza:
Velem az ötéves húgom csinálja ezt, szokott ő h7lye f**znak, kukásnak, h4lyegyereknek hívni, mondjuk őt hergeli ellenem az apja, de nem figyelek rá, max otthagyom ahol van, aztán beparázik mert egyedül lett egy helyen. 10 évesnél viszont már nem normális, sallert ennyi idősen megérdemel.
2017. aug. 14. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!