Mit csináljak, ha a nővérem elhordja az én ruháimat és a szüleim is neki adnak igazat?
Az utóbb évben fogyott kb 15 kg-ot, de még így is elég kövér, viszont ő már attól, hogy ennyit fogyott, teljesen el van szállva magától és azt hiszi, belefér az én ruháimba. Már kb. a harmadik pólómat nyúlta le és bővítette ki.
Ő már felnőtt és dolgozik, ráadásul mi tartjuk el, így a saját pénzét tudná ruhákra is költeni, de neki mindig csak az kell, ami az enyém. Amikor egyszer megláttam rajta a kedvenc pólómat, ráordítottam, hogy vegye már le magáról, de ezért is csak engem pofoztak fel a szüleim és neki adtak igazat.
Ezenkívül én meg pont mostanában híztam, főleg fenékre, mellre, ilyesmi, ami ennyi idősen szerintem természetes, és a nővérem már csak azért, mert híztam pár kg-ot, olyanokat mond, hogy milyen nagy már a seggem, meg hogy ő bezzeg mennyit fogyott és én egyre csak dagadok, stb. Amúgy ő 10-el alacsonyabb és egyben 10 kg-al több nálam, úgyhogy erről ennyit.
Mit csináljak? Már lassan alig van ruhám, eddig se nagyon vettek nekem ruhákat, évekig jártam ugyanabban a lyukas gatyában, mire anyám hajlandó volt venni nekem egy másikat, erre a nővérem még így is az én ruháimat veszi el.
14/l
Sajnos nem tudom se a szekrényemet, se az ajtómat kulcsra zárni :S
A szekrényemen még normális kilincs sincs, csak ilyen gombkilincs vagy minek hívják azt...szóval az a lényeg, hogy nem tudom normálisan bezárni.
Az ajtómon lévő kilincs meg már egy éve kb. elromlott és azóta még kilincsre se tudom bezárni, ezért kénytelen vagyok iskolatáskával vagy valami nehezékkel kitámasztani. :S
akkor vegyél ilyen tolós zárt az ajtódra, amire tudsz lakatot tenni, olcsó megoldás, bár kicsit csúnyácska, de szerintem megéri :D első voltam
(remélem tudod, mire gondolok)
Vágd a képébe h:Lehet h sokat fogytál, de még mindíg dagadtabb vagy mint én! Nem látod h nem a te méreted?! Miért gyömöszölöd bele magad?! Ami az enyém, az az ényém! Nem közös! Neked van fizud, nekem nincs, vegyél magadnak ruhákat rajta!
Ezt persze mind akkor ha a szüleid nem halják. Taposs bele kicsit a lelki világába.
erre gondol az előttem szóló, szerintem is jó ötlet, ha tényleg ennyire durva a helyzet
Nyúld le anyád pár ruháját.
Most úgyis az oversize cuccok divatosak, csak találsz olyan pulóvert, kendőt, övet vagy akármit, amit "kölcsön tudsz venni".
Amikor kitör a balhé, akkor pedig add az ártatlant, hogy nem érted, mi a gond. Elvégre a nővéred hordhatja a te ruhádat, te miért nem hordhatod az övét?!
Hasonló módon szedd el szépen a nővéred féltett cuccait. Ruhát, körömlakkot, parfümöt, krémet, minél drágább, annál jobb, és annál látványosabban...
Esetleg szép nagy családi körben odadörgölheted a nővérke orra alá, hogy neki mindig csinosan kell kinéznie, hordja csak a ruháidat, alig várják a szüleitek, hogy végre "elkeljen", és más tartsa el. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!