Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Emiatt nem lennék férfias?

Emiatt nem lennék férfias?

Figyelt kérdés

A családban mindig megkapom, hogy a személyiségem miatt nem vagyok férfi/férfias:

- szeretek és szoktam főzni

- saját magam látom el, mosok főzök takarítok magamra

- középiskola után továbbtanultam, diplomát szereztem

- kevésbé vonzanak a gyakorlati, fizikai munkák

- kevés alkoholt iszom

A családban ennyi már elég, hogy emiatt negatívan ítéljenek meg. Ezen a környéken leginkább annak van becsülete, ha valaki 14 évesen már gerendákat meg cementes-zsákokat hord, és az iskolát érettségi előtt abbahagyta.

Nem értem, hogy ezt miért jó kinyilvánítani, és többször a szememre hányni.

2017. júl. 8. 16:52
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
85%
Ez hülyeség...Nem attól lesz valaki férfias,hogy cementes-zsákokat cipel és abszolút műveletlen...semmi baj azzal,hogy szeretsz főzni,ellátod magad és még diplomád is van. A körülötted lévő emberek fejében van valami nagy hiba.
2017. júl. 10. 15:48
 22/25 anonim ***** válasza:
24%
Azért jó a szemedre vetni, mert rágod magad rajta, és valóban elgondolkozol azon, hogy igazuk van. Megingatható vagy abban a hitedben, hogy sokat érsz, ezért meg is ingatnak. Gyenge vagy, ezt ők érzik, és tudnak is bántani. De hát a jó isten áldjon meg, ha ilyen jófejnek tartod magad, akkor ne picsogj, hanem állj ki magadért, és rendezd le őket gyors tempóban.
2017. júl. 11. 08:27
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Az mitől "alfa", aki annyira életképtelen, hogy egy kaját nem tud megcsinálni? :D
2017. júl. 13. 22:02
 24/25 anonim ***** válasza:
Azon a környéken primitiv disznók élnek...
2018. márc. 5. 00:56
 25/25 anonim ***** válasza:
0%
Egy ilyen kérdés kiírása nem túl férfias jellemre vall, a nők is majd csak szépen kihasználnak, ha nem változtatsz magadon.
2018. márc. 6. 02:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!