Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Emiatt nem lennék férfias?

Emiatt nem lennék férfias?

Figyelt kérdés

A családban mindig megkapom, hogy a személyiségem miatt nem vagyok férfi/férfias:

- szeretek és szoktam főzni

- saját magam látom el, mosok főzök takarítok magamra

- középiskola után továbbtanultam, diplomát szereztem

- kevésbé vonzanak a gyakorlati, fizikai munkák

- kevés alkoholt iszom

A családban ennyi már elég, hogy emiatt negatívan ítéljenek meg. Ezen a környéken leginkább annak van becsülete, ha valaki 14 évesen már gerendákat meg cementes-zsákokat hord, és az iskolát érettségi előtt abbahagyta.

Nem értem, hogy ezt miért jó kinyilvánítani, és többször a szememre hányni.

2017. júl. 8. 16:52
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
79%

"Ezen a környéken leginkább annak van becsülete, ha valaki 14 évesen már gerendákat meg cementes-zsákokat hord, és az iskolát érettségi előtt abbahagyta"

Pont ezért.

2017. júl. 8. 17:14
 2/25 anonim ***** válasza:
67%
Szakítsd meg a kapcsolatot az ilyen bunkó parasztokkal.
2017. júl. 8. 17:14
 3/25 anonim ***** válasza:
72%

Aztaaaa szerintem is tökre nem férfias, ha valaki meg tudja lepni a feleségét/barátnőjét egy vacsorával, vagy nem piál hajnalig, esetleg, ne adj isten, tanul?! Hát hogy képzeled ezt!

Faluban élsz? Hány éves vagy?

Egyébként kérdezd már meg nekem, hogy miért férfias az, ha valaki hülye xd (azaz abbahagyja az iskolát)

Ezek szerintem normális tulajdonságok, sőt.

2017. júl. 8. 17:15
 4/25 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem az szexi, ha egy férfi szeret és tud is főzni :) Meg végül is ha már nem tinikorú vagy, akkor alap, hogy legalább egyszerűbb ételeket el tudj készíteni, illetve ki tudd mosni a ruháidat. Szóval nem értem, emiatt miért lennél férfiatlan.

Egyébként véletlenül nem valami elmaradottabb faluban nőttél fel? Ott szoktak ilyen mentalitású emberek élni általában, akik szerint egy férfinak úgy kell inni a pálinkát, mintha csak víz lenne, meg kinézik a tanult embereket, csak a fizikai munkákat tekintik tényleges munkának.

2017. júl. 8. 17:15
 5/25 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem a második alap kéne hogy mindenki számára. Az hogy szeretsz főzni az egy jó dolog. Eszembe sem jutna egy férfira máshogy nézni ez miatt.
2017. júl. 8. 17:21
 6/25 anonim ***** válasza:
64%

Most mi van?

Pont hogy hogy egy normális pasit jelelmeztél.

2017. júl. 8. 17:22
 7/25 anonim válasza:
58%
Szerintem húzz el onnan minél előbb. Ilyen társaság csak negatív hatással van az egészségedre.
2017. júl. 8. 17:34
 8/25 anonim ***** válasza:
53%
Ez hol van? Valaki elmaradott, idiótákkal teli falu?
2017. júl. 8. 17:44
 9/25 anonim ***** válasza:
43%
Ez szép és jó amit írtál, de azért férfias tulajdonságaid is vannak nem?
2017. júl. 8. 17:48
 10/25 anonim ***** válasza:
81%

Sarkítás az egész minden oldalról.

Nem kell femininnek nézni egy férfit, ha szeret főzni vagy nőies hobbija van, de az sem árt egyáltalán, ha férfias a fellépése és képes arra ami a férfit férfivá teszi.

Én büszke vagyok arra, hogy meg tudok főzni szinte bármit (nekem a torták valahogy sose mentek igazán, de próbálkozom), mellette felújítom a szobát vagy felépítem a fatárolót hátul, megcsinálok bármilyen házimunkát, de akkor sem esek kétségbe, ha ki kell cserélni egy kerékcsapágyat az autón, vagy oprendszert kell telepíteni anyám gépére. A modern férfi szinte mindent képes elvégezni és pont ezért is jó férfinak lenni: megvan az erőm a betonzsaluk cipeléséhez, képes vagyok gépek szétszedésére és összerakására, javítására, tudom követni egy recept utasításait, és a monotonitástűrést igénylő házimunkát sem vetem meg.

A feleségem is azt szereti bennem a legjobban hogy bármit rám bízhat, és a mesterekre sem kell költeni szinte semmit, mert autodidakta vagyok.

Aki szerint ez dicsekvés annak igaza van, büszke vagyok erre. A nagyapám is ilyen volt, tőle örököltem. Rajta aztán nem gazdagodtak meg mesteremberek.

Szóval ne azon büszkélkedjél, hogy teljesen feminin vagy, hanem azon, ha mindenre képes vagy önállóan és nem szorulsz se nők se férfiak segítségére.

2017. júl. 8. 17:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!