Attól lesz egy apa férfias, ha lerombol minden olyan dolgot (álmok, mesék) a kislányai körül, ami tetszik nekik és megfélemlíti őket, hogy felkészítse az életre?
Csak mert az én apám ilyen. Minden egy álmunkat a földdel tette egyenlővé, pedig a tesómmal "dolgoztunk" az álmunkért. Figyelmeztetem, hogy azzal a magatartással csak elűzi maga mellől az embereket. Nem vett komolyan, mert én csak egy kis naiv semmi vagyok.
Most már egyedül él abba a családi házban, amit a saját kezével épített.
Apám volt ilyen, velem és öcsémmel. Iszonyú volt.
És nem, nem tett jót egyáltalán, nem lettünk tökösebbek, férfiasabbak ettől. Csak a saját nyomorát akarta tovább adni (mint sok itteni válaszoló, lásd a 63% versenyzőt).
Kitartás kislány!
Ja, bocsánat, nem tudtam, hogy ez egy verseny, ahol az nyer, aki jobban szidja a kérdező apját. Na akkor tessék: az az ember egy szar! Minek született meg! Biztos irigy! Biztos rosszat akart, mert gonosz! A rothatdt lelke minden részletével ártani akart neked! Miatta lettél egy senki!
NA, megfelel? Dobogós vagyok, vagy szidjam még? De legközelebb szóljatok, hogy véletlenül sem véleményt, csakis mocskolódást kértek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!