Letezik egyszerre ferfias erzelmes ferfi?
Figyelt kérdés
Tehat olyan, akibol sugarzik a ferfiassag, a hatarozottsag, aki egy bastya ano mellett, tehat a noerezheti, h mellette nolehet, ugyanakkor vedve van, emelett pedig figyelmes, megerti a noi lelket, bujos, erzelmes es ki tudja mutatni a szeretetet?2014. nov. 11. 21:04
1/18 anonim válasza:
A minap azt hittem létezik ilyen elvetemült férfi, de aztán rájöttem, hogy nem. Ilyen nincs. Mert mindig mikor az ember azt hinné, hogy na végre talált egy ilyen egyént, idő kérdése és mindig kiderül, hogy csak mese habbal:)
2/18 anonim válasza:
A hétmilliárd ember között biztos akad egy-kettő, csak nehéz megtalálni. :P
3/18 A kérdező kommentje:
Bocs a hibakert...tabletrol nem tudok normalisan irni...
2014. nov. 11. 21:09
4/18 anonim válasza:
Természetesen létezik és nem is olyan ritka. Például a férjem is ilyen típus, de ismerek még néhány hasonlót.
5/18 anonim válasza:
Persze, hogy van ilyen, de nekem az nem tetszik, hogy egy nő csak férfi mellett lehet nő. Egy nő egyedül is legyen nő.
6/18 A kérdező kommentje:
Persze,kell h ferfi nelkul is no legyel, de megis, egy ferfi mellett maskent vagy no, mint egyedul.
2014. nov. 11. 21:16
7/18 anonim válasza:
Létezik, csak sok nő a "férfias" szót meglehetősen torzan értelmezi.
U.i.: ha gondolod, megtaníthatlak rá, hogy hogy kell tableten helyesen, ékezetekkel írni. Nem olyan nehéz ám!
8/18 anonim válasza:
A kettő nem üti egymást. Mitől lesz valaki férfias?
9/18 anonim válasza:
Persze, hogy létezik,a férfiasság az érzelmekbõl is fakad.
Az a férfi,aki nem érzelmes nem is férfi.
10/18 anonim válasza:
"Mitől lesz valaki férfias?"
Odacsap, ha köll!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!