Letezik egyszerre ferfias erzelmes ferfi?
Figyelt kérdés
Tehat olyan, akibol sugarzik a ferfiassag, a hatarozottsag, aki egy bastya ano mellett, tehat a noerezheti, h mellette nolehet, ugyanakkor vedve van, emelett pedig figyelmes, megerti a noi lelket, bujos, erzelmes es ki tudja mutatni a szeretetet?2014. nov. 11. 21:04
11/18 A kérdező kommentje:
Mitol lesz valaki ferfias? Szerintem kell hozza egy bizonyos foku onbizalom, magabiztossag, de nem onteltseg, kell h elvezd a ferfi szerepet, az eros, csaladjat vedelmezo ferfi szerepet. En szeretem, ha egy ferfi vezet a kapcsolatban, de azert teret ad a nonek is, tehat olyan 60/40 szazalekban oszlik meg a dominancia a szamomra idealis kapcsolatban.
2014. nov. 11. 21:29
12/18 anonim válasza:
Létezik - itt ül mellettem a kanapén, és foglalt <3
13/18 anonim válasza:
Aztán reméljük nem ébredsz fel sirdogálva utolsó:)
14/18 anonim válasza:
Létezik, itt ül mellettem :)))
15/18 anonim válasza:
"de megis, egy ferfi mellett maskent vagy no, mint egyedul"
Nem. Aki igen, annak problémája van, és erre a férfi is rá fog jönni.
16/18 anonim válasza:
Egy ferfi annyira lesz ferfi mint amennyira a mellette lévő nő NŐ.
17/18 anonim válasza:
Mit értesz az alatt, hogy aki mellett nő lehet egy nő?
Mitől nő egy nő? És mitől érzi magát egy nő nőnek?
18/18 anonim válasza:
Létezik, én is tanúsíthatom :)
De azt hozzátenném, hogy saját bevallása szerint mellettem lett igazán bújós és érzelmes, mert megérezte, hogy én "vevő" vagyok rá, és annyit szeretgettem, hogy meg merte mutatni ezt az énjét is.
Szóval nem csak a nőnek fontos, hogy nő lehessen a férfi mellett, de fordítva is, a férfinak is kell a biztos (szeretetteljes) támasz, hogy a gyengédebb énje is kibontakozhasson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!