Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » 8 éves gyerek nem mehet...

8 éves gyerek nem mehet sehová. Még nyáron sem. Ez normális?

Figyelt kérdés
Unokaöcsém 8 éves, társasházban élnek. A gyereket soha nem engedik sehová, pedig szeretne jönni velünk állatkertbe, strandra. De másokkal sem engedik el. Nyáron is bent kell ülnie. Videócsatornán, tableten kívül semmi sem érdekli. Sportolni sem engedik, nehogy elessen, megrúgják. Szeretne eljönni hozzánk 3 napra, de nem jöhet. Nem engedik.
2017. jún. 27. 14:20
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Ismerek egy 32 éves srácot, informatikus, nem jár sehová még most sem, gyerekként ót is bezárták a szobába a gép, tv elé.
2017. jún. 27. 16:22
 12/13 Metionin ***** válasza:
57%
Ugyanez volt nálam is, csak engem azért nem engedtek ki, mert fura voltam és féltek hogy szégyent hozok rájuk. Másrészt anyám többször is kiakadt kérésem hallatára, hogy mégis minek nekem kimenni? Az udvaron nincs elég levegő? Van olyan szülő, akinek eszébe sem jut hogy ő maga kimozduljon (akár egy sétára), így nem érti, hogy a gyereknek esetleg igénye lenne néha a kerítésen kívül is menni. Indok volt még az, hogy "ide nem fognak mindenféle kölykök jönni" (többször hívtak a gyerekek ki biciklizni vagy labdázni a kerítésen át), még a házunkat sem mutathattam meg a többieknek, hogy nehogy jöjjenek játszani. Ha suliidőben véletlenül meglátták, hogy szünetben kint vagyok a többiekkel, otthon ment a litánia, hogy a szünet arra való hogy átnézzem az anyagot a következő órára, nem a rohangálásra. Akkor az ilyen szülőtől mit vár az ember otthon?
2017. jún. 27. 18:39
 13/13 anonim ***** válasza:
0%

"fura voltam és féltek, hogy szégyent hozok rájuk"

Itt ennyi a lényeg.

2017. jún. 27. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!