Szerintetek normális az ilyen apa?
Nem, ez nagyon nem normális viselkedés egy szülő részéről !!!
Vissza él az erejével a hatalmával.Gusztustalan !!
Anyud ezt hagyja ?
Ő meg kellene védjen vele szemben.
Egy szülőnek az lenne a feladata ,hogy óvja védelmezze a gyerekét .Szeresse.Támogassa . Nem az hogy megfélemlítse.
Egy anya véleménye ez.
Egyáltalán nem normális. Nekem 3 felnőtt "gyermekem" van, és sajnos az anyuk volt ilyen, hogy gyorsan eljárt a keze, sokszor én fogtam le, hogy ne verje a gyereket. Én max viccből a térdemre fektettem, és a fenekére ütöttem egyet, de nevetett csak rajta. Ha tényleg büntetni akartam, akkor tv, számítógép, édesség megvonás volt pár napra, de ilyesmire is ritkán volt szükség.
A gyerekhez sok türelemre és megértésre van szükség, ami a legtöbb szülőből hiányzik. Nyilván így nőttek fel az ilyenek, és nem ismernek alternatívát. Türelmetlen, idegbeteg, stresszes emberek vernek gyerekeket.
Próbád meg édesanyáddal ezt megbeszélni, hogy üljön le apáddal erről beszélgetni. Magyarázza el neki, hogy ezzel csak árt neked, és igazából nem is a fizikai része a problémás, hanem lelkileg hagy nyomot a gyerekben, amit felnőttkorában is cipelnie kell.
#2-es.
Nem feltetlen sikertelen, tanulatlan, csodbe ment emberek csinalnak ilyeneket. Ha tudnad hany "tanult", jo modban elo embernel mik mennek a zart ajtok mogott.
Az ilyen szulok azok akik legjobban csodalkoznak, mikor a cssemete felno es visszadja a sok verest amit kapott.
Nem.
És anyád sem, hogy ezt eltűri.
Csak úgy megjegyzem, BŰNCSELEKMÉNY, amit csinál.
#3: "Azért ne mondjatok ilyeneket, mégis a gyerek apjáról van szó."
Tehát ha az apja veri véresre, az sokkal enyhébb dolog, mint ha mondjuk egy idegen.
Tényleg? Amikor attól szenved el fizikai erőszakot, akinek pont, hogy biztonságot kellene nyújtania neki?
Ha "mégis a gyerek apja", akkor viselkedjen is úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!