8 éves gyerek nem mehet sehová. Még nyáron sem. Ez normális?
Figyelt kérdés
Unokaöcsém 8 éves, társasházban élnek. A gyereket soha nem engedik sehová, pedig szeretne jönni velünk állatkertbe, strandra. De másokkal sem engedik el. Nyáron is bent kell ülnie. Videócsatornán, tableten kívül semmi sem érdekli. Sportolni sem engedik, nehogy elessen, megrúgják. Szeretne eljönni hozzánk 3 napra, de nem jöhet. Nem engedik.2017. jún. 27. 14:20
1/13 anonim válasza:
Te is tudod hogy nem, nem normális. Viszont ha észérvekkel nem tudtok hatni a szülőkre, akkor nem tudtok mit tenni. Bár nem értem miért kell kitolni egy gyerekkel, végre van szabadideje, mikor élményeket szerezhetne. Én unokaöcsém is 8 éves, minden héten egy nap megyünk valahová hármasban, a szülők még örülnek is, mert nekik most nincs pénzük programokra, de így mégsem csak unatkozik a gyerek.
Nagyszülők se tudnak rájuk hatni?
Vagy hogy a szülőket is hívnátok például strandra, állatkertbe, kirándulni? Annyi jó program van.
2/13 A kérdező kommentje:
Senki sem tud rajuk hatni. Pedig mi hetente hívjuk valahová.
2017. jún. 27. 14:32
3/13 anonim válasza:
Akkor nem megy. Ez van, sajnos, majd meg 18 évesen az ország B felére.
5/13 anonim válasza:
Ez nem normális én 12 vagyok és jovoheten megyek táborba de ez nem ide tartozik és ha eggyütt mennétek az unoka ocsednek a szülei is menne pld az állatkertbe ?
6/13 A kérdező kommentje:
Szülei otthonülősek, nem engedik, mert féltik, hétkor már ágyban kell lennie
2017. jún. 27. 15:40
8/13 anonim válasza:
Bele kell nekik mondani arcba, hogy a gyerekük egy nebáncsvirág puding lesz, akivel senki nem akar majd barátkozni és később se lesz barátnője, mert nem engedik neki megtanulni azokat a szociális készségeket, amik ehhez szükségeltetnek. Már most elrontják az életét.
9/13 anonim válasza:
Ha ők is otthonülősek, ne csodáld. Létre szerették volna hozni a saját klónjukat. A gyerek se menjen sehová. Majd eljön az idő, amikor nem fog kérezkedni, csak indul és megy. Addig ki kell bírni!
10/13 anonim válasza:
Az a baj, hogy ez nem biztos, utolsó. Ismerek olyat, akit így neveltek, és negyven évesen is ilyen. Szeretne menni, de nem mer és nem tud, mert fiatalon nem tanult meg dolgokat. Most már ilyen is marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!