Nagynénémről vélemény?
Kb másfél éve elköltöztek a városból ismeretlen helyre nagynéném 55 éves és fiú unoka tesóm 32
Minden előzmény nélkül tehát semmi konfliktus viszály velem szemben ,és mégis titokban vettek házat 1 faluban amit másoktól hallottunk vissza
Engem azért érint érzékenyebben mert minden napos kapcsolat volt köztünk gyerek korom óta
azóta 1 szer felhívtam és olyan semleges volt mintha leakar volna rázni
Tudni kell hogy anyukámmal nem volt felhőtlen a kapcsolata ,mert anyám nem nézte jó szemmel hogy a fiú unoka tesómnak hordta az olcsó tablettás bort nagynéném és amit a kőműves melóval szerzett unoka tesóm fillérig leadta és úgy könyörgött bulizni 2000 ft ot
a 32 éves unoka tesóm és úgy vettük észre hogy befolyásolható mint 1 gyerek ,nem volt így 6 éves kapcsolata után vissza került az anyjához és utána nagynéném elvett minden pénzét amit keresett
Mintha kimosta volna az agyát , volt egy lány akit nekem is bemutatott inteligens szerény össze is illettek nagyon örültem mert a lány elérte nála hogy letette az italt és végre nem volt szomorú,
Aztán nagynéném elkezdte gúnyolni a lányt hogy csúnya csontváz kiröhögte amit főzőtt stb szóval addig fúrkálodott még a lánnyal vége nem lett a kapcsolat
Újra elkezdett inni nem kicsit nagyon ,akkor sajnos láttam nagynénémen hogy elégedett volt magával,és újra ment a fizu neki hetente
Anyum okosította az unoka öccsét hogy mért nem költözöl el ,állj talpra ez így nem oké , persze én is mondtam hogy béküljön ki a lánnyal és végre állapodjon meg
Ezt vissza hallotta a nagynéném hogy felakarjuk nyitni a uncsi tesóm szemét ,és nem is sokára a szomszédjuktól tudtuk meg hogy üres a lakás leléptek 1 faluba
Miért csinálja és csinálta ezt ??
Ráadásul van 1 sérült kislánya unoka tesómnak 1 hát sajnos nem túl komoly kapcsolatból és nagynéném elvarta a szálakat nem engedi a közelébe pedig olyan gyönyörű kislány tiszta unoka tesóm,és anyagilag akarta támogatni unokatesóm az anyukát ,nagynéném szerint sok támogatást kap az anyuka és meg ne tudja mert akkor nagy baj lesz
utoljára mikor találkoztunk pont sétáltam párommal oda szaladt unoka öcsém 1,5 éve is van már tehát behajolt a babakocsiba és mondta nagyon édes a kisfiúnk , és azóta sem láttam se unoka öcsémet sem pedig nénémet
és nem keresnek minket ,de makacsságból,,,, és én is tartom magam annyiba hogy nem hívom őket ,pedig ,érdekelne mi a franc lehet velük
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!