Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Karácsonyt kihagyni, hogy ne...

Karácsonyt kihagyni, hogy ne legyen belőle sértődés?

Figyelt kérdés

Teljesen elegem van már a karácsonyozásból.

4-5 napot azzal tölteni, hogy körbeturnézni a családot, telezabálni magam mindenhol annyira, hogy már a fülemen is a kaja csorog kifelé, közben jó pofát vágni, mintha ízlene, elmesélni huszonötször ugyanazokat a dolgokat minden egyes rokonnak, akiket amúgy rohadtul nem is érdekel, csak udvariasságból kérdezősködnek, mindenhol végighallhatni ugyanazokat a szr karácsonyi zenéket, stb.

Viszont mindenki rohadtul utálna a családban, ha azt mondanám, hogy a tököm tele van ezzel, mert nálunk kvázi kötelező program ez a nagy közös képmutatósdi.(Pedig szerintem mindenki utálja)

A lényeg, hogy itthon, a saját lakásomban, egyedül akarom tölteni a karácsonyt, de fogalmam sincs, hogy mit kéne kitalálnom kifogásnak.

Szóval ötleteket kérnék jó kifogásokra, olyan kell, ami hihető, és amit nem tudnak keresztbehúzni semmivel :)

(Pl. a betegvagyok nem jó, mert akkor kitalálnák, hogy ők látogatnak meg)

2016. nov. 24. 20:19
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
"Egyszerűen megmondom, hogy ne haragudj, most nem érek, talán majd máskor." - Ó, te nem ismered azt a bolond nőt... :-D
2016. nov. 26. 18:54
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell az időt semmivel sem tölteni, főleg karácsonykor nem, ami csak teher.
2016. nov. 26. 19:22
 23/24 anonim ***** válasza:
49%

De hazudozni sem kell, főleg karácsonykor nem!

15. hsz. vagyok.

2016. nov. 26. 19:50
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, ezt úgy sem fogod tudni úgy csinálni, hogy ne legyen belőle sértődés. Én megmondanám az igazat, így legalább jövőre nem is akarnának jönni, és nem kell új kifogással előállni.
2016. nov. 27. 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!