Sógornőm megsértődött mert azt mondtam neki, hogy nem képes gyereket csinálni. Ki a hibás most?
Ah. Szóval te a termékenységed piedesztáljáról majd jól megmondod, hogy a tüncimünci bébi akkor rugdos állatokat, amikor akar, ő pedig, a meddő semmit se tud...
Eleve neki volt igaza, de amit mondtál, na azt nevezik övön aluli ütésnek és rendes ember ilyen általában igen fájó dolgokkal nem dobálózik, a meddőségről amúgysem tehet szegény (persze lehet, hogy nem meddő, csak később jön össze vagy a bátyád meddő). Köze nem volt a szituhoz és különben is, ilyet nem csinálunk. Aljas kiszólás, érved nincs, hát bántasz mást, olyannal, amiről nem is tehet...
Nyilván te vagy a hibás.
Amúgy szerintem egy trollal van dolgunk, bár sajnos volt szerencsém ilyen értelmes szülőkhöz, de bízzunk a legjobbakban.
9-es vagyok.
Annyira ostoba és buta vagy, hogy még azt sem fogod fel, hogy te vagy a hibás.
Nap mint nap találkozom ezzel, hogy egyesek azt hiszik, ők magasabb szinten vannak, mert már szültek...
az égvilágon semmivel sem vagy különb, az nem teljesítmény, hogy széttetted a lábad anno.
Amit műveltél, és hogy ezt nagy mellénnyel előadod, várva a válaszadók támogatását, semmi mást nem jelez, csak az intelligencia hiányát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!