Mit tegyek? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
12 éves vagyok. A keresztanyukám úgy érzem megfojt. Megszabja hogy nézzek ki, mit és hogyan hordjak, mit csinálhatok és hogyan és mi tetszhet és mi nem. Próbálok ráhatni, de szinte lehetetlen. Mondom neki, hogy nekem xy ruha tetszik, de beleszól, hogy "nem kell követni a divatot, és neked csak a rózsaszín áll jól és mivel lány vagy ezért csak azt hordhatod"....szabadságra vágyom...alig várom, hogy idősebb legyek és dönthessek magam felől. Már volt olyan, hogy megmondtam neki a magamét, aztán fedezve érzelmileg zsarolt, hogy látja hogy senki sem szereti, hogy én se szeretem és nem ért a gyerekekhez és ha nem akarom, akkor nem lesz tovább a keresztanyám...ezzel persze megint megtört....nem arról van szó, nagyon is szeretem csak zavar, hogy ennyire fontos neki a kinézetem és kislányosan öltözet és ezt nem úgy értem, hogy nem engedi hogy sminkeljem magam - nem is akarok sminkelni, még van időm, bőven - csak konkrétan engem zavar ha cica van a pólómon.....ha nekem tetszik valami és neki nem akkor azt rossznak titulálja és nekem csak azért tetszik, mert "követem a divatot"...pedig nem...csak tetszik...annyira szabad akarok lenni...mit tegyek?2016. szept. 24. 21:08
11/26 anonim válasza:
Ha o veszi a ruhad akk sajnos nem tudsz beleszolni hiszen az o penze... De attol meg nem kell felvedd. Az erzelmi zsarolo emberekkel meg nagyon vigyazz, ne hagyd magad, sajnos nagyon rossz ha vki igy terrorizalja a csaladtagjait
12/26 anonim válasza:
Szerintem észrevétlenül próbáld kerülni a keresztanyádat. Megoldható?
13/26 anonim válasza:
Ja nem, én a keresztanyádnak mondanàm ezt, ha jön azzal, hogy "lemond" a keresztanyaságról. :)
Bocsi, elfelejtettem, hogy 12 vagy és még nem biztos, hogy tudod értelmezni amit írok, ha csak úgy belevágok a közepébe. :)
14/26 A kérdező kommentje:
utolsó: tudtam értelmezni és részben igazad van :c
11/13: nem ő veszi csak mindig vele küldenek el és a szüleim kifizetik .-.
2016. szept. 25. 07:50
15/26 anonim válasza:
Akkor esetleg kérd meg, hogy adják oda a pénzt és menj el az egyik barátnőddel vásárolni.
16/26 anonim válasza:
Beszéld meg a szüleiddel, hogyha nem szeretnél a keresztanyáddal járni ezután.
17/26 A kérdező kommentje:
tudják ezt nagyon jól, és apával is megyek (anya külföldön van) vásárolni, mostanában vele, viszont, ha keresztanyával találkozok akkor elrángat szinte az összes ruhaboltba .-. amúgy szerdán jön hozzánk szvl hivatalosan is eltemethetem magam mert meg fog nyúzni a kettesem miatt....
2016. szept. 26. 19:38
18/26 anonim válasza:
Szóval a jegyeid miatt is nyomást gyakorol rád a keresztanyád? Mert ha igen, ez nagyon nem normális. Ki egyébként a keresztanyukád? Mármint anyukádnak vagy apukádnak a testvére vagy nem vagytok rokonok?
19/26 A kérdező kommentje:
apukámnak a nővére....és azt mondta, ha ebben az évben xy tantárgyból négyesnél rosszabb jegyem lesz akkor vagy ő, vagy én megyek el minden délután hozzá tanulni... .-. és annál rosszabb nincs
2016. szept. 27. 17:17
20/26 anonim válasza:
Hajaj...mondjad apukadnak hogy tulsagosan anyaskodik feletted vagy inkabb elnyom es beszeljen vele mert eleged van. Tokre megertelek. Szerintem nem sok koze van hozza hogy mit veszel fel vagy kivel tanulsz. Anyuddal tudsz ertekezni ez ugyben meg ha kulfoldon dolgozik is ? Talan megmondhatna a buzgomocsing keresztanyunak h egy anyud van es nem o az...meg hogy allitson magan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!