Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit tegyek? (bővebben lent)

Mit tegyek? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
12 éves vagyok. A keresztanyukám úgy érzem megfojt. Megszabja hogy nézzek ki, mit és hogyan hordjak, mit csinálhatok és hogyan és mi tetszhet és mi nem. Próbálok ráhatni, de szinte lehetetlen. Mondom neki, hogy nekem xy ruha tetszik, de beleszól, hogy "nem kell követni a divatot, és neked csak a rózsaszín áll jól és mivel lány vagy ezért csak azt hordhatod"....szabadságra vágyom...alig várom, hogy idősebb legyek és dönthessek magam felől. Már volt olyan, hogy megmondtam neki a magamét, aztán fedezve érzelmileg zsarolt, hogy látja hogy senki sem szereti, hogy én se szeretem és nem ért a gyerekekhez és ha nem akarom, akkor nem lesz tovább a keresztanyám...ezzel persze megint megtört....nem arról van szó, nagyon is szeretem csak zavar, hogy ennyire fontos neki a kinézetem és kislányosan öltözet és ezt nem úgy értem, hogy nem engedi hogy sminkeljem magam - nem is akarok sminkelni, még van időm, bőven - csak konkrétan engem zavar ha cica van a pólómon.....ha nekem tetszik valami és neki nem akkor azt rossznak titulálja és nekem csak azért tetszik, mert "követem a divatot"...pedig nem...csak tetszik...annyira szabad akarok lenni...mit tegyek?

2016. szept. 24. 21:08
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
8%
Semmit ,jó ez így nem kell el k*rv*sodni mint a többi lány
2016. szept. 24. 21:18
 2/26 anonim ***** válasza:
96%
Várnod kell, nem nagyon tehetsz mást.
2016. szept. 24. 21:23
 3/26 anonim ***** válasza:
96%
De miért keresztanyád öltöztet? A szüleid hol vannak a képből?
2016. szept. 24. 21:32
 4/26 anonim ***** válasza:
96%
A szüleid mit mondanak?
2016. szept. 24. 21:48
 5/26 A kérdező kommentje:

3/1: ki mondta, hogy *tragarszo* akarok? idiota valaszokat miert kell leirni?

3/3 a szüleim....hmm...anyat nem nagyon erdekli...apat se...mindig ram bizzak, hogy oldjam meg es egyaltalan nem segitenek hiaba konyorgok

2016. szept. 24. 21:48
 6/26 anonim ***** válasza:
12%
Rég voltál te 12 éves. Ennyire összefogottan, tárgyratörően nem 12 évesek írnak. Szüleid merre vannak, miért a "keresztanyukád", aki nevel??
2016. szept. 24. 21:53
 7/26 A kérdező kommentje:
anyu külföldön van és apával élek és igen 12 éves vagyok:D (ha az utóbbi nem irónia akart lenni, akkor: sokak szerint intelligensebb vagyok a többi 12 évesnél....meg szoktam történeteket írni, szvl innen adódik a jónak vélt fogalmazásom)
2016. szept. 24. 21:55
 8/26 anonim ***** válasza:
48%
Utolsó, nekem is így jött le... De attól még lehet 12 éves.
2016. szept. 24. 21:56
 9/26 anonim ***** válasza:
87%

Én csak annyit mondanék:ha neked, csak ennyit ér a keresztanyaság, hogy ilyen könnyen eldobnád, akkor miért vállaltad?

Egyébként nem értem, miért csak végletekben tudnak az emberek gondolkodni:cicás póló vagy qva vagy... :/

2016. szept. 24. 22:12
 10/26 A kérdező kommentje:
utolsó: lehet én értettem félre valamit, de az is lehet, hogy te de ezt nagyon nem értem....nem én vagyok a keresztanya
2016. szept. 24. 22:17
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!