Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ha egy férfi közel 40 évesen...

Ha egy férfi közel 40 évesen az anyjával lakik, ki a hibás?

Figyelt kérdés
Van egy barátom, aki lassan már 40 éves lesz, de még mindig a nyugdíjas szüleivel él. Tulajdonképpen ingyen élő, mert nem is dolgozik, van félretett pénze, abból él. Nagy partiarc, minden hétvégén bulizik, csajozik, mégsem akar vele komolyabban senki szóba állni. Hiába mondtam neki, hogy gáz amit csinál, hogy költözöttön el otthonról, mert addig nem lesz normális nője, ő mégis kb. 20 évesnek képzeli magát.

2016. szept. 13. 14:12
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
69%
Szóva addig nem áll vele szóba egy nô sem, amíg nincs kialakított egzisztencia. Aha, ezek a "nők" a készbe akarnak beleülni. Aranyásók, magyarul. De ilyen meg normális férfinak nem kell.
2016. szept. 14. 18:54
 42/49 anonim ***** válasza:
54%

elsőtől idézek :

Nekem is volt ilyen csávóm,de már akkor rá kellett volna bs.zni az ajtót,mikor az első randin közölte,hogy a szüleivel él.

nem mindenki azért él otthon a szüleivel mert annyira "lúzer"

nagyon sokan vannak akik rá kényszerülnek, mivel a jó magyar átlag 90-110 ezres bérből nem nagyon lehet családi házakat építeni meg ugrálni, max albérletbe menni aztán azon gondolkodni hogy melyik az előbbre valóbb a rezsi, vagy a tesco-s párizsi, esetleg a 4 ezer forintos kínai cipő mert az elözőből már ki log az ember lábujja..

persze erre is lehet mindig kifogásokat találni,

az a baj hogy rengeteg nőnek a média már olyan szinten kimosta az agyát hogy csak a pénz meg az egzisztencia meg a karrier számít, és ezért bármire bárkivel képesek,

az emberi tulajdonságok, mondjuk egy párkapcsolatban hűség,szeretet, ragaszkodás, vagy bármi más ami két embert emberré tenne, már nem nagyon számít, csak a pénztárca..

tudom ez most általánosításnak számít de én ezt tapasztalom,

sok embert ismerek régi barátok, ismerősök közül, akikkel csak azért jött össze a mostani felesége vagy barátnője, mert tele van pénzel, és a nő vagy elhitette saját magával hogy ő nagyon szerelmes, és hogy milyen jól össze illenek, de közben tudja nagyon jól hogy saját magának is hazudik és színészkedés és gyötrelem az egész élete (de ugye az egszisztenciáért mindent)

például van egy haverom most 32 éves 19 éves kora óta ausztriában dolgozik, a pénzt amit kap mindig átváltja forintra,itt vett már családi házat autót stb.. olyan anyagi szinten van mint egy átlagos, osztrák fiatal középkorú férfi,

a mostani barátnője egy bankos ügyintéző, úgy jött vele össze hogy az átváltást intézte és a kisasszony ugye látta számláját, utalásokat tranzakciókat stb..és hát ugye egyből meg volt az "egszisztencia"

ezt azért írtam mert láttam a válaszok kezdek erre a téma felé fordulni, és gondoltam én is leírom a véleményemet.

az eredeti kérdésre nekem annyi a válaszom, hogy szerintem gyenge, kifele mutatja a nagy partiarcot belül meg kisgyerek akinek szüksége van anyuka dajkálására, ez szerintem nagy autó, kis pöc.s szindróma .belűről ő érzi hogy ez k.u.r.v.@ra nem jó, de elhiteti magával anyu reggeli tojásrántottája mellett hogy mégis,csudi szuper minden.

2016. szept. 14. 21:58
 43/49 anonim ***** válasza:
77%

és?

ő dolga, ha panaszkodik és tényleg a barátod akkor megmondod neki, amit gondolsz és kész.

ha nem tetszik neki a véleményed ez van.

szerintem ciki az egész élete.

2016. szept. 15. 10:33
 44/49 anonim ***** válasza:
37%

" jobb ha valaki fiatalon kieli magat"

Igaz is hova siessen 40 évesen, előtte az élet, csak ismerkedjen komótosan. gyerek vállalás? Óhh tengernyi az idő, még a dédunokáit is simán megéri :D :D irónia off..

ezt a kiélés hülyeséget max huszonévesekre szokták ráhúzni de ne is törődj vele. 40 évesen bizony már nem agyalni kéne, hogy mit is kezdjen magával, hanem dolgozni és családot alapítani, de már mikor.

2016. szept. 15. 12:56
 45/49 anonim ***** válasza:
52%
Idézzétek már ide nekem az Alaptörvény azon bekezdéseot, miszerint 40 évesen már családot kell alapítani! Ez csak egy ugyanolyan sztereotípia, mint az, hogy a nőnek a konyhában a helye!
2016. szept. 15. 13:19
 46/49 anonim ***** válasza:
69%

Nincs rá alaptörvény, épp csak a dolgoknak megvan a rendje, és az életben mindennek a maga ideje. Tőlem le lehet pontozni megint 0%-ra legalább tudom hogy sokaknak betalált az igazság :)

Ismerkedni, randizni, szerelembe esni, családot alapítani nem 40+-osan kéne elkezdeni bocsi. Főleg ha családot akar valaki, tudod a gyereket nem csak meg kell csinálni, fel is kell nevelni, gondoskodni róla, és erre legjobb esély akkor van, ha minél előbb összejön. Persze van akinek úgy alakult, hogy későn jön össze, és későn állapodik meg, van ilyen, nem is ezzel van a baj. De aki direkt úgy állítja be a 40+-os kort mintha még 20 éves lenne, és még sok sok idő lenne mindent a maga sorrendjében megélni, na ez a kész röhej kategória.

Ha valaki önszántából nem akar se családot se semmit, akkor persze ez tárgytalan, én most csak a "kiélős" válaszolóra válaszoltam.

2016. szept. 15. 13:50
 47/49 anonim ***** válasza:
49%

42-es,örülök,hogy ennyi ragadt meg belőle...de egyébként lúzer volt,legjobb tudomásom szerint,még mindig anyukával lakik,pedig a nőjével is lakhatna ez a kedves volt pasi

És nem legyen már nagy elvárás,hogy ha én,mint nő (igen,az a fajta szemét ge ci nő,aki csak bele akarja tenni a ptsáját a készbe...) fel tudok nőni,és önálló életre képes vagyok,akkor a férfi,akit magam mellé társnak választok ne legyen már anyuka lakótársa!

2016. szept. 15. 14:27
 48/49 Eva Hagop ***** válasza:
kavefuggo?? Es ki nem az?
2016. okt. 12. 13:22
 49/49 anonim válasza:

#37 és még néhányan...

"Lehet borzalmasan kiallhatatlan, elkenyeztetett, anyuci pici fia, keptelen tartos kapcsolatra stb..stb.."

Ez aztán az előítéletesség netovábbja. Mert bele sem gondolsz, milyen egyéb okok lehetnek reálisan, inkább egyből csak rosszindulatú megfejtéseid vannak.

A környezetemben is látok nem is egy olyat, és hallok sokkal többet, hogy a szerencsétlen férfi már 30 éves korára is elért elég sok mindent, de rosszul választott és a kiállhatatlan, vagy r... k... "szerelmére" pazarolta mindenét, a végén a nő kihúzta a lába alól a talajt... Mégis hova menjen, a híd alá?

2017. ápr. 5. 09:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!