Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ha egy férfi közel 40 évesen...

Ha egy férfi közel 40 évesen az anyjával lakik, ki a hibás?

Figyelt kérdés
Van egy barátom, aki lassan már 40 éves lesz, de még mindig a nyugdíjas szüleivel él. Tulajdonképpen ingyen élő, mert nem is dolgozik, van félretett pénze, abból él. Nagy partiarc, minden hétvégén bulizik, csajozik, mégsem akar vele komolyabban senki szóba állni. Hiába mondtam neki, hogy gáz amit csinál, hogy költözöttön el otthonról, mert addig nem lesz normális nője, ő mégis kb. 20 évesnek képzeli magát.

2016. szept. 13. 14:12
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
71%
Ha el költözne a szüleitõl,akkor több nõje lenne?Miért fizessen albérletet,ha nem muszáj, igy él és ehhez senkinek semmi köze.
2016. szept. 13. 18:55
 32/49 anonim ***** válasza:
64%
Törődj a magad dolgával. Amúgy, ha a félretett pénzéből él, akkor nem ingyenélő (egybe kell írni).
2016. szept. 13. 19:10
 33/49 anonim ***** válasza:
75%
Azok a nők meg, akik itt azt írják, hogy nem állnának le egy 40 évessel: dehogynem! Amikor ti lesztek 50! De akkor már a negyvenesnek nem fogtok kelleni! Csak a 60-70 évesnek!
2016. szept. 13. 19:22
 34/49 anonim ***** válasza:
84%

Azt elfelejti itt majd mindenki, hogy szüleink akik a 60-70-80as években házasodtak ők is akár évekig a szülőknél laktak, oda vitték a szerelmüket. Aztán amikor megházasodtak a kettejük fizetéséből és jórészt a többség hitelből építkezett és így külön éltek.

Manapság 2 főnek kell keresnie kb 350-400 ezret, hogy külön lakásban tudjanak élni, de a mai viszonyok mellett ez kevésnek sikerül. Ezért vannak sokan akik a szülőknél élnek, vagy szolgálati lakásokban, vagy albérletben, de nyilván kiadás szempontjából olcsóbb szülőknél lakni, mint külön, aki valóban szereti a másikat, és nem elkényeztetett, az nem fogja csak azért elutasítani, mert nem külön él.

2016. szept. 13. 19:44
 35/49 anonim ***** válasza:
78%

"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van és ne is legyek kemény?" :D

Na viccet félretéve nem mindenkinek adatik meg, hogy külön tudjon költözni. Bár én 30 éves vagyok, de szintén anyukámmal lakom egy kertes házban (apukám sajnos meghalt, testvérem nincsen). Van munkám, dolgozom rendesen, otthon pedig segítek legfőképp inkább a kinti, kerti munkákban. Barátnőm sajnos nincsen, pedig keresem az igazit folyamatosan, de nem jön össze semmi komoly sajnos. Ezért nem is költözöm. Maximum albérletbe tudnék, amire egyedül a fizum simán rámenne, így hétvégente én is inkább utazgatok vagy bulizgatok. Szerintem nincs ebben semmi, ha valaki bulizósabb típus. Ha találnék egy lányt, lehet megváltozna ez, de így hogyan?!

2016. szept. 14. 08:27
 36/49 anonim ***** válasza:
34%

Szerintem mindenki válasszon egy neki tetszetős opciót:

- Gyurcsány

- Elmútnyócév

- Migránsok

- Szélsóséges liberálisok

- Cigányok

- Zsidók

- a Zorbán

- a Zunijó

- Amerika

- karvalytőke

- a pirézek

2016. szept. 14. 08:42
 37/49 anonim ***** válasza:
28%

Eleg fura szamomra ezek a kommentek! Szerintetek 40 evesen ez tok normalis es minek valtoztasson??!😳😳😳

Persze manapsag nem 20 evesen koltoznek el az emberek otthonrol meg sok minden befolyasolo tenyezo, nah de 40 evesen!? Arra mar egy boven kialakult egzisztencianak kell lennie, ha nem is karrierista de legalabb valamilyen munkajanak. Ha meg kirugtak akkor keresni mast, bar ez nem volt leirva de nekem nem ugy jott le hogy ez lenne. A masik mindig is az volt a velemenyem hogy 40 evesen amelyik pasinak nincs csaladja de legalabb felesege, baeatnoje vagy legalabb nem elvalt, bar ez se derul ki, annal valami nagy gaz van. Lehet borzalmasan kiallhatatlan, elkenyeztetett, anyuci pici fia, keptelen tartos kapcsolatra stb..stb.. Persze nincs gond hogy bulizik de mas amikor 20 evesen bulizik az ember minden hetvegen vagy 40 evesen de azzal se lenne gond ha lenne onallo elete es nem csak ebbe merulne ki mintha meg mindig fiatal felnott lenne es mas dolga nincsen.

Ha az ember ismerkedik es kiderul 40 eves es kiderul hogy meg otthon lakik nem tudom melyik no all sorba hogy a baratnoje lehessen ugyhogy nem baratno aztan onallo elet hanem forditva. Elvarhato hogy legalabb kulon eljen megha nem is sajat lakasba de legalabb egy alberletbe hogy lassa az ember hogy kezd magaval valamit. De igy?! Igy pont az jon le hogy egy tehetetlen alak, aki nagy valoszinuseggel mar soha nem is fog elkoltozni otthonrol, szamitani se lehet ra nem hogy jovot tervezni. Igy megis ki akarna a baratnoje lenni?! Egy hozza passzolo koru no mar nem egy gyerekkel akar osszejonni es egyutt lenni hanem neki mar komolyabb tervei vannak. Es onnan nezve keptelensegnek tunik felepiteni egy eletet egy ilyen pasival

2016. szept. 14. 10:05
 38/49 anonim ***** válasza:
82%

Én nem tudom, hogy miért jobb egy 40 éves, akár többszörösen elvált, gyerektartásdíjat fizető, albérletben lakó pasi, partnerként, ... akár emberileg, akár egzisztenciálisan ?

Mert az hozott életében egy pár rossz, vagy felelőtlen döntést, vagy csak simán egy élhetetlen lúzer, akit ki lehetett használni?

Ha a kérdésben szereplő fickó a félretett pénzéből él, akkor nem élősködik a szülein.

Tényleg Kérdező! Arról nem meséltél, hogy honnan van a barátodnak félretett pénze?

Egyébként ha panelben élnek, akkor általában a rezsi m2-re van kiszámolva, nem a bentlakók számával, tehát a két szülő ugyanannyit fizetne rezsit, ha nem élne velük a fiúk.

Az pedig, hogy egy szülő enni ad a gyerekének (... ők nyilván gond nélkül megtehetik) az normális esetben a szülőnek örömöt okoz, akárhány éves a kölke.

Abba sem rokkan bele az anyja, hogy egy gatyával többet tesz a mosógépbe.

A szülőknek biztos nem teher a gyereke közelsége, sőt!

Ha ez az életvitel sok - nagyon vagány és macsó - pasinak megfelel, akkor te ne izgulj feleslegesen!

(Jut eszembe, Ganxsta Zolee 42 évesen költözött el az anyjától és költözött össze egy nővel, akitől aztán a kislánya született!)

Attól pedig ne rettegj, hogy magányosan fogja leélni a barátod az életét (kivéve persze, ha ő ezt így akarja) mert most lép abba a korba, amikor szinte levakarhatatlanul ragadni fognak rá a 30-as, 40-es szingli nők, mert ebben a korosztályban ritka kincs az egyedülálló pasi, aki nincs megtűzdelve hatszáz gyerekkel és adósságokkal.

Nagy keletje van a még kifejezetten ronda pasiknak is, mert az elvált, kapcsolatfüggő nők nem válogatnak, látom a környezetemben.

A barátodnak legfeljebb a baráti körét kellene lecserélnie egy haladóbb gondolkozású, szélesebb látókörű, elfogadóbb, nyitottabb társulatra, ami biztos jobb hatással lenne a privát életére is.

2016. szept. 14. 13:02
 39/49 anonim ***** válasza:
65%

Látom, te már 2011-ben is ezen molyoltál. :D

Szakadj már le a témáról, szánalmas vagy!

Semmi közöd a "barátod" életéhez!

Úristen! Ennek a pasinak nem kellenek ellenségek, ha ilyen "barátja" van!

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

2016. szept. 14. 16:46
 40/49 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem te reménytelenül szerelmes vagy Zoliba és a frusztrációdra itt a Gyk-n vársz igazolást, hogy azért nem foglalkozik veled a pasi, mert a szüleivel lakik.

Nem azért! :)

Tényleg hagyd békén, ne gyilkold ezzel rendszeresen, így nem fog szerelembe esni veled! :)

2016. szept. 14. 17:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!