Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ha egy férfi közel 40 évesen...

Ha egy férfi közel 40 évesen az anyjával lakik, ki a hibás?

Figyelt kérdés
Van egy barátom, aki lassan már 40 éves lesz, de még mindig a nyugdíjas szüleivel él. Tulajdonképpen ingyen élő, mert nem is dolgozik, van félretett pénze, abból él. Nagy partiarc, minden hétvégén bulizik, csajozik, mégsem akar vele komolyabban senki szóba állni. Hiába mondtam neki, hogy gáz amit csinál, hogy költözöttön el otthonról, mert addig nem lesz normális nője, ő mégis kb. 20 évesnek képzeli magát.

2016. szept. 13. 14:12
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
91%
Nem tudom, alapból nem szimpi, de amit te művelsz... csak úgy beszólsz neki, hogy költözzön el otthonról? Ha neki így jó, a szüleinek jó, akkor ez van.
2016. szept. 13. 15:02
 12/49 anonim ***** válasza:
84%

A szuloknek igy oke a dolog? Lathatolag igen. Neki megfelel? Lathatolag meg.

"hogy igy nem lesz normalis noje" - mibol gondolod hogy akar?

En meg mindig azt mondom hogy jobb ha valaki fiatalon kieli magat es utana allapodik meg, mintha a tarsadalmi/szuloi/kornyezeti elvarasok miatt mar huszonevesen beadja a derekat, csaladot alapit, aztan 30/40 folott kezd el kikacsintgatni meg felrekavarni, mert hogy o meg nem elt eleget.

2016. szept. 13. 15:03
 13/49 anonim válasza:
80%
Nálunk más a helyzet. Apám, lassan 50 éves korára az anyjánál él. Hogy miért? Mert az én anyám 30 év házasság után kirakta, miután egy életet végigdolgozott és egy ügyvéddel gyakorlatilag teljesen kirakatta, jóformán egy fillér nélkül, csak az ócska kocsi lett az övé, anyám él tovább a 18.000.000ft-os házában egy új pasival. Fater meg mehetett volna a híd alá... De nem haragszom rá, csak az anyám, de ezt akkor sem bocsátom meg neki soha. Szóval bizonyos esetekben nem ciki. Viszont azt egy életre megtanultam: SOSEM NŐSÜLÖK MEG!
2016. szept. 13. 15:04
 14/49 anonim ***** válasza:
45%
13: miert nem segitettel anno faternak, neki is kellett volna egy jo ugyved.
2016. szept. 13. 15:08
 15/49 anonim ***** válasza:
67%
Kár kívülről osztani az észt. Nem mindenki jó apának, családfőnek. Szerintem jobb az ha 40 évesen függetlenként éli az ilyen az életet, mint ha már elvált volna és lenne 2 gyereke, akiknek minimál gyermektartást fizetne. Ciki hogy otthon lakik? A külvilág felé sokaknak biztos, de ha szüleinek van egy nagy háza, amiben akár külön szinten lakik v. külön szeparált lakásban akkor lehet hogy ez szüleinek is jó. Pl. befizet a rezsibe, segít a kertészkedésben...
2016. szept. 13. 15:09
 16/49 anonim ***** válasza:
96%

Mi az hogy ki a hibás?

Senki!

Ha a szüleinek jó, ha neki is jó így, akkor kinek mi köze hozzá?

Ha nem lenne jó neki így, minden bizonnyal gőzerővel dolgozna azon hogy ez a helyzet változzon.

2016. szept. 13. 15:10
 17/49 anonim ***** válasza:
19%
#12 persze,fiatalon kell bulizni,de itt már egész másról van szó,egy 40 éves mióta fiatal?Persze azt csinál,amit akar,de én biztos nem állnék le egy munkakerülő ingyenélővel,aki még mindig tininek hiszi magát.
2016. szept. 13. 15:14
 18/49 anonim ***** válasza:
90%
Teged miert foglalkoztat az o elete, es miert kell mindenkeppenegtalalnod a "hibast"? Amugy a pasinak kellene koltoznie, fe ha nem kolzozik es az anyjanak is megfelel, ssenkibek semmi koze hozza. Neked se. Orulj, h te ugy elsz, ahogy neked jo es ne masokkal foglalkozz
2016. szept. 13. 15:21
 19/49 anonim ***** válasza:
34%

Az aki megkérdezi. Semmi közöd hozzá.

(Egyébként a szülők. Nem csak most, a nevelésben is elcsesztek valamit, de nagyon)

2016. szept. 13. 15:21
 20/49 anonim ***** válasza:
81%

"egy 40 éves mióta fiatal?Persze azt csinál,amit akar,de én biztos nem állnék le egy munkakerülő ingyenélővel,aki még mindig tininek hiszi magát."

Miért ne lehetne fiatal? Én is leszek egyszer 40, nem akarom, hogy belepofázzanak, hogy mit illik csinálnom.

Az meg, hogy nem állnál le vele... nem mindenkinek célja a párkapcsolat.

2016. szept. 13. 15:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!