Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Most ez miért gáz?

Most ez miért gáz?

Figyelt kérdés
Férjnél vagyok, a férjem nagyon aranyos ember, de nem szeret beszélgetni, nekem meg szükségem van arra, hogy néha beszélgessek. Ő ezt tudja nem is érdekli, ha "barát nőzök", néha jó is ha külön programokat szervezünk. Én legtöbbet uncsi tesómmal járok el, ő férfi, és már hallottam nem egyszer férjemtől, hogy megkapta, hogy miért nem féltékeny. Egy ideig úgy gondoltam, ez csak azért van, mert a kollégái nem tudják hogy rokonok vagyunk, aztán majd leszállnak a témáról. De nem! És ez most már nagyon idegesít! Néha úgy érzem, hogy csak az én családomban szent a rokonság, és csak én vagyok ilyen maradi. Vagy tényleg annyira gáz, hogy együtt járunk konditerembe, vagy csak beülünk néha egy kávéra? Miért van az, hogy ha valaki férjhez megy akkor úgy néznek rá, mintha minden férfi veszélyt jelentene a férjére?
2016. szept. 6. 13:00
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
Hát szerintem inkább az a gáz, hogy valakinek ilyen beteg gondolatai vannak, hogy az unokatesódra kéne féltékenynek lenni...semmi baj nincs ezzel, aki még emiatt beszól, az tényleg egy beteg állat, és nem szabad adni a véleményére.
2016. szept. 6. 13:06
 2/8 anonim ***** válasza:
35%

"aki még emiatt beszól, az tényleg egy beteg állat"

Az a baj, hogy rengeteg beteg állat van a földön, és ezek a beteg állatok valakinek az unokatestvérei.

Ha érted mire gondolok...

A kérdésre rátérve, a férjednek kéne jelezni nekik, hogy akadjanak le a témáról.

2016. szept. 6. 13:21
 3/8 anonim ***** válasza:
92%
mondjuk ez tényleg elég gáz,hogy a tesóddal nem találkozhatsz enélkül,hogy ne gyártanák a beteges elméletüket az emberek.
2016. szept. 6. 13:30
 4/8 anonim ***** válasza:
83%

gáz nem gáz az emberek ilyenek.

én se usztam meg csak szerencsém volt rólam nyilvánvaló baromságokat találtak ki. pl.:

a kocsim nem az enyém

a kecském a szomszédé

állandóan dobozokkal mászkálok. (utóbbbi ráadásul igaz is volt mert ahányszor vettem valamit azt dobozostúl vittem haza.):)))

hog ymit lehet tenni?

fogalmam sincs

talán kerülni őket s normális emberekkel tartani fen kapcsolatot.

2016. szept. 6. 13:35
 5/8 anonim ***** válasza:
42%

Az a gáz, aki szerinte egy rokonra féltékenykedni kell.

Ha nem lenne a rokonod, hanem csak barátok lennétek, akkor sem lenne joga senkinek sem beleszólni, hogy miért vagytok barátok. A lényeg, hogy a férjedet nem zavarja.

2016. szept. 6. 15:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Szegény férjed! Jó sok h@lye ember veszi körül. :D Mondd meg neki, hogy legközelebb mondja azt, hogy azért nem féltékeny, mert nem vagytok aberrált emberek.
2016. szept. 6. 15:23
 7/8 anonim ***** válasza:
hidd el gázabb az mikor a párod mondja azt ,hogy ne randizz az unokatestvéreddel ...
2016. szept. 6. 15:48
 8/8 anonim ***** válasza:
75%
Ez egy vicc. Nem vagyok férjnél de voltam menyasszony. Mindig voltak fiú barátaim és lesznek is. Nem rokon, hanem barát. Azért mert van valakim nem fogom megszakítani a kaocsolatot a barátokkal. A kollégái olyanok mint az ovisok.
2016. szept. 6. 16:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!