Mit tegyek? Többi lent van.
Figyelt kérdés
Egy 12 éves fiú vagyok.6 éve Hajdúnánásról felköltöztünk Budapestre mert Anyukam megismerte Neveloapukamat.Na most ugye lementem nyárra.Nagymamáméknál aludtam meg mimden.ott vannak barátok nagyszüleim ,keresztanyukám(akinek most született gyereke és még most tavasszal költöztwk vissza)ott voltak még uncsimék(ők itt Pest mellett laknak)na én ott jobban éreztwm magam mint itt a szüleimmel.....ott éjfélkor aludzunk meg semmi kötelezetség itt meg tízkor alvás....meg néha veszekszik velem a nevelőapám....bocsi hogy hosszú lett2016. júl. 31. 20:06
1/6 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem hogy ez miatt sirok ès egy hete jottem haza
2016. júl. 31. 20:11
3/6 anonim válasza:
Amíg csak vendégségben vagy, nyári szünetben, addig minden más, nyilván engedékenyebbek, mint a szüleid. Könnyebb lesz az új lakhelyeden, ha ott is szerzel barátokat, jobban megismered a várost, Budapesten azért több a lehetőség a tanulásra, sportra, szórakozásra, később munkahelyre is. Tudom, hogy ez még nem annyira érdekel, de pár év múlva már örülni fogsz neki, addig is hazalátogathatsz a szünetekben.😊
5/6 anonim válasza:
Azért sírsz, mert este tízkor le kell feküdj aludni?
6/6 A kérdező kommentje:
Nincs féltesóm
Apukám meghalt
Nem azért sírok hanem azért mert hiányoznak
2016. aug. 1. 09:53
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!