Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ti hogy döntenétek? 15 éves...

Ti hogy döntenétek? 15 éves házasság,2 tinédzser gyerek. A probléma az, hogy szex nincs közöttünk már vagy 5 éve.

Figyelt kérdés
Anyagiak rendben vannak sok-sok nehéz év után végre.1 éve egy szép házba költöztünk, amit fel is tudtam újítani. Anyagiak úgy jöttek össze, hogy örököltem, és abból vettük a házat, plusz hitelt vettünk fel.Mint férfi, nincs gondom. A nejem nem hajlandó orvoshoz menni a nőgyógyászati problémájával.Eddig úgy gondoltam, hogy a szeretet miatt együtt tudunk maradni, hiszen sokmindenen átmentünk. Az utóbbi pár hónapban viszont megváltozott.Már félek amikor hisztisen elkezd kiabálni, mert merek szólni valamiért, ami nem frankó közöttünk. Gondoltam tűrök, amíg tudok. Nemrég viszont megismertem valakit, aki felé kezdek szerelmet érezni, és ez kölcsönös.Ő más.Olyan, akivel szívesebben megöregednék. Már 2 éve ismerem, de még nem történt közöttünk semmi a beszélgetésen kívül.Ellenben érzem, hogy felé vagyok nyitott,...a házasságom pedig nem fog kitartani. Ha elválnék, akkor sokmindent borítanék,tudom. Tisztában vagyok vele. A gyerekekkel szeretném ha maradna az igazi apa kapcsolat. A nejem nehezen dolgozná fel, de kénytelen lenne. Adjak neki 1 hónap türelmi időt, hogy tegyen valamit a kapcsolatunkért? Ez már a sokadik 1 hónap lenne, amit adok neki, sosem tett semmit eddig. Vagy váljak el? Hogy döntenétek?

2016. jan. 10. 15:23
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
69%

Probaltad megbeszelni vele a dolgot?, azt irtad hogy szereted, lehet hogy o si ugyanugy erez mind te, hianyolja a kozos kapcsolatot , ha szereted es szeret akkor nincs az a problema amit altala nem lehetne lekuzdeni 1 korintusz 13 resz 4-5 ezt irja ,,4 A szeretet+ hosszútűrő+ és kedves+. A szeretet nem féltékeny,+ nem kérkedik,+ nem fuvalkodik fel,+ 5 nem viselkedik illetlenül,+ nem keresi a maga érdekeit,+ nem válik ingerültté.+ Nem tartja számon a sérelmet.+ 6 Nem örvendezik az igazságtalanságnak,+ hanem együtt örvendezik az igazsággal.+ 7 Mindent elvisel,+ mindent elhisz,+ mindent remél,+ mindent kitartással tűr.+

8 A szeretet soha nem vall kudarco,, tovabba nezz utanna ennek a linknek sok segitseget kaphatok egyutt mind csalad

2016. jan. 11. 13:23
 22/39 anonim ***** válasza:
45%
2016. jan. 11. 13:25
 23/39 A kérdező kommentje:

Bocsi kedves 21-es! A Biblia most nem ide tartozik.Más az emberek közötti szeretet és megbocsájtás fogalma, és más a valóság, az igazi élet. A valóságban minden ember szenved valamitől, ki kisebb, ki hosszabb időn keresztül. Viszont a szenvedés ellentéte a boldogság. Egy boldogtalan embernek nem mondhatod, hogy "Légy boldog abban az életedben, amiben most élsz!"

Szóval visszakanyarodva,... a 3. személyről csak annyit, hogy tényleg nem volt közünk egymáshoz eddig soha. Most derült ki, hogy titokban működött a kémia, a vonzódás az utóbbi 1 hónapban, de konkrétan ez most véletlenül derült ki. Ne gondoljatok szex kapcsolatra, hiszen ez egy tiszta szerelemnek indul.(úgy tűnik)

2016. jan. 11. 17:23
 24/39 anonim ***** válasza:
20%
Pont ide tartozik a biblai egy csodaszep utmutato
2016. jan. 11. 18:01
 25/39 anonim ***** válasza:
Irtam már ide pár kommentet-. Most lehet ugy fog tűnni, titokban a válásod mellett állok. Ez nem igaz, DE . ugy látom, évek ota foglalkoztat a válás vagy az uj élet elkezdésének gondolata..szerintem ne lamentálj mostmár, hanem döntsd el, hogy balra vagy jobbra akarsz lépni. ha nem teszed, akármit is választasz, a két szék közé fogsz ülni. Ha uj életet akarsz kezdeni, ne várd meg, hogy elmenjen melletted a harmadik és elmuljon a potenciális szerelem. ez te is tudod, nem tart örökké. ha pedig a házasságodat választod, akkor is itt és most van az ideje, hogy végre a tettek mezejére lépjél. ugyanis ez évek munkája lesz, mire tényleg mindent meg tudtok oldani, ha meg tudtok. már az is kérdés, hogy a nejed hogy vélekedne erről, lehet, hogy akármeddig rágnád a fülét, nem jutna el hozzá, hogy nem jo igy élni ,ahogy most éltek. ez sanszos, ugyanis irtad, hogy évek ota nem megy orvoshoz sem. a halogatás kényelmessége miatt élnek emberek százezrei kövéren, rossz kapcsolatban, halnak meg rákban, mert nem mennek évekig orvoshoz...stb. nem fog mindig fennálni az a helyzet, hogy lenne valaki, aki passzolhat hozzád, és hiába halogatod a nejeddel valo beszélgetést, ugyanitt fogtok tartani 5 év mulva is , ha most nem kezdesz el vele komolyan kommunikálni. fura ez a kettőssőg, hogy mire "révbe értél" házvásárlás,anyagiak szempontjábol és a gyerekeid is nmesokára felnőnek, pont akkor jön el az az érzés nálad, hogy mindent felrobbantanál. de az élet már csak ilyen. akár balra, akár jobbra lépsz, mindkettőhöz igen nagy elhatározás, elszántság ,kockázatvállalás és akaraterő kell. a házasságod mellett szol, hogy felépitettél egy komplett életet,gyerekeid vannak, amit senki nem dobna el szivesen magátol, de nem biztos, hogy ettől boldog is leszel a hátralevő életedben. az uj élet mellett szol, hogy amint látod, élnek még nők a nejeden kivül is és ha a mostanival nem sikerülne, akkor is lesz még lehetőséged tovább keresni a megfelelő partnert. az is szolhat mellette, ha a nejednek tényleg nincs annyi önismerete, akaratereje,kedve hogy javitson a hibáin és a kapcsolatotokon. akkor tényleg ott ette meg a fene az egészet. bármelyiket is választod, mindkét választásbol kihozhatsz jot és rosszat is. ez jelentős mértékben rajtad áll. a legrosszabb, amit tehetsz, ha ülsz tovább a babérjaidon.
2016. jan. 11. 18:35
 26/39 anonim ***** válasza:
45%

Szex nélkül csak szar élet van!

Fogd meg a párod kezét, és vidd el Te az orvoshoz!

De nem csodálkoznék, ha nem szervi oka lenne annak hogy nem akar sámfázni! Ha valaki nem élvezi a szexet, előbb-utóbb biztosan kitalál valamit hogy ne szexeljen, ahelyett, hogy megbeszélné! A nők legtöbbje ilyen! (Mély tisztelet a kivételeknek!) Ha megoldódott, Bingó, ha nem irány egy családterápia, pszichológus, stb.. (Addig is én a helyedben ápolgatnám azt a bimbózó kapcsolatot./de ezt csak halkan mondom/)

F/60

2016. jan. 11. 18:43
 27/39 anonim ***** válasza:
És a szomszédasszonyt már 5 évvel ezelőtt megdöngettem volna!
2016. jan. 11. 18:45
 28/39 A kérdező kommentje:

Köszönök mindent. :) Jó, hogy segítetek.

A nejem testileg akarta volna, de fizikailag nőgyógy problémák vannak. A vérzés csak 1, van még más is nála.Nem ment el, pedig én már kézen fogva is vittem volna dokihoz.

Előrelépés történt a dologban, megírtam neki a levelet. Összeszedtem mindent, amit el akartam neki mondani, de szóban nem lehet. Leírtam neki, hogy miért szerettem bele régen, mióta érzem hogy gondok vannak, mik a problémák, és azt is, hogy szenvedek, menjen el orvoshoz, mert én így nem tudok tovább együtt élni vele.

Még nem küldtem el neki a levelet, de még ma meg fogom tenni.

A 3. személy esetében pedig komolyan úgy érezzük mindketten, hogy boldogok lennénk együtt. Van egy szintén tinédzser fia, akivel szerintem ki fogunk jönni. Ha esetleg össze tudnak majd barátkozni az én fiammal, az lenne a legjobb. A nejemmel amúgy nincs kutya-macska viszony, nincs veszekedés, csupán olyan a helyzet, mintha közös lakótársak lennénk.

2016. jan. 12. 11:32
 29/39 anonim ***** válasza:

,,A 3. személy esetében pedig komolyan úgy érezzük mindketten, hogy boldogok lennénk együtt.,,

pont addig lenne veel boldog amig nem jonne egy betegseg vagy problema es nem lenne ott sem szex

2016. jan. 12. 11:56
 30/39 A kérdező kommentje:
Kedves 29-es! De meghittség, simogatás, kedves mosoly, egymáshoz bújás és sok puszi igen. Jelenleg ezekből semmi nincs, és ha 5 éve ez az állapot van, akkor mire számítsak majd öreg koromban, amikor esetleg tényleg beteg is leszek.....
2016. jan. 12. 14:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!