Ti hogy döntenétek? 15 éves házasság,2 tinédzser gyerek. A probléma az, hogy szex nincs közöttünk már vagy 5 éve.
Probaltad megbeszelni vele a dolgot?, azt irtad hogy szereted, lehet hogy o si ugyanugy erez mind te, hianyolja a kozos kapcsolatot , ha szereted es szeret akkor nincs az a problema amit altala nem lehetne lekuzdeni 1 korintusz 13 resz 4-5 ezt irja ,,4 A szeretet+ hosszútűrő+ és kedves+. A szeretet nem féltékeny,+ nem kérkedik,+ nem fuvalkodik fel,+ 5 nem viselkedik illetlenül,+ nem keresi a maga érdekeit,+ nem válik ingerültté.+ Nem tartja számon a sérelmet.+ 6 Nem örvendezik az igazságtalanságnak,+ hanem együtt örvendezik az igazsággal.+ 7 Mindent elvisel,+ mindent elhisz,+ mindent remél,+ mindent kitartással tűr.+
8 A szeretet soha nem vall kudarco,, tovabba nezz utanna ennek a linknek sok segitseget kaphatok egyutt mind csalad
Bocsi kedves 21-es! A Biblia most nem ide tartozik.Más az emberek közötti szeretet és megbocsájtás fogalma, és más a valóság, az igazi élet. A valóságban minden ember szenved valamitől, ki kisebb, ki hosszabb időn keresztül. Viszont a szenvedés ellentéte a boldogság. Egy boldogtalan embernek nem mondhatod, hogy "Légy boldog abban az életedben, amiben most élsz!"
Szóval visszakanyarodva,... a 3. személyről csak annyit, hogy tényleg nem volt közünk egymáshoz eddig soha. Most derült ki, hogy titokban működött a kémia, a vonzódás az utóbbi 1 hónapban, de konkrétan ez most véletlenül derült ki. Ne gondoljatok szex kapcsolatra, hiszen ez egy tiszta szerelemnek indul.(úgy tűnik)
Szex nélkül csak szar élet van!
Fogd meg a párod kezét, és vidd el Te az orvoshoz!
De nem csodálkoznék, ha nem szervi oka lenne annak hogy nem akar sámfázni! Ha valaki nem élvezi a szexet, előbb-utóbb biztosan kitalál valamit hogy ne szexeljen, ahelyett, hogy megbeszélné! A nők legtöbbje ilyen! (Mély tisztelet a kivételeknek!) Ha megoldódott, Bingó, ha nem irány egy családterápia, pszichológus, stb.. (Addig is én a helyedben ápolgatnám azt a bimbózó kapcsolatot./de ezt csak halkan mondom/)
F/60
Köszönök mindent. :) Jó, hogy segítetek.
A nejem testileg akarta volna, de fizikailag nőgyógy problémák vannak. A vérzés csak 1, van még más is nála.Nem ment el, pedig én már kézen fogva is vittem volna dokihoz.
Előrelépés történt a dologban, megírtam neki a levelet. Összeszedtem mindent, amit el akartam neki mondani, de szóban nem lehet. Leírtam neki, hogy miért szerettem bele régen, mióta érzem hogy gondok vannak, mik a problémák, és azt is, hogy szenvedek, menjen el orvoshoz, mert én így nem tudok tovább együtt élni vele.
Még nem küldtem el neki a levelet, de még ma meg fogom tenni.
A 3. személy esetében pedig komolyan úgy érezzük mindketten, hogy boldogok lennénk együtt. Van egy szintén tinédzser fia, akivel szerintem ki fogunk jönni. Ha esetleg össze tudnak majd barátkozni az én fiammal, az lenne a legjobb. A nejemmel amúgy nincs kutya-macska viszony, nincs veszekedés, csupán olyan a helyzet, mintha közös lakótársak lennénk.
,,A 3. személy esetében pedig komolyan úgy érezzük mindketten, hogy boldogok lennénk együtt.,,
pont addig lenne veel boldog amig nem jonne egy betegseg vagy problema es nem lenne ott sem szex
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!