Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » A menyasszony felháborodhat...

A menyasszony felháborodhat azon, ha a vőlegénye továbbra is mindent őszintén megbeszél a fiútestvérével?

Figyelt kérdés

Magyarul, amit a menyasszony mond a fiútestvérnek, az a két férfi között nem titok. Nyilván a vőlegény nem beszéli ki a menyasszonyát a fiútestvérnek, de bizonyos problémákat megbeszélnek.

Vagy a házasság, véget vet a testvérek közötti őszinte kapcsolatnak?

Hogy is van ez?

2015. máj. 6. 23:44
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Pletykálni nem szép dolog, de azzal nincs semmi baj, ha a menyasszonyon kívül van egy bizalmi barát/testvér, akivel a férfi meg tudja beszélni a problémákat. Ha a párom pl. a szexuális szokásainkat ecsetelgetné másnak, akkor nem lenne a párom, de azt teljesen normálisnak (és szükségesnek) tartom, hogy az embernek legyen a párján kívül is valaki, akihez fordulhat a kérdéseivel.
2015. máj. 6. 23:48
 2/20 A kérdező kommentje:

"Pletykálni nem szép dolog, de azzal nincs semmi baj, ha a menyasszonyon kívül van egy bizalmi barát/testvér, akivel a férfi meg tudja beszélni a problémákat. Ha a párom pl. a szexuális szokásainkat ecsetelgetné másnak, akkor nem lenne a párom, de azt teljesen normálisnak (és szükségesnek) tartom, hogy az embernek legyen a párján kívül is valaki, akihez fordulhat a kérdéseivel."

1. Testvérek között a beszélgetés az nem pletyka (azért nem, mert együtt nőttek fel, ami közöttük elhangzik, az ki nem kerül, ezért testvérek).

2. Barát: szó sincs baráról, testvérről beszélek, az annál "picit" több.

3. Szó sincs arról, hogy szexuális témáról lenne szó.

Egyszerűen a menyasszony mond valamit a fiútestvérnek, amit az megbeszél a testvérével, a vőlegénnyel.

2015. máj. 7. 00:01
 3/20 anonim ***** válasza:

Természetesen a házassággal nem ér véget a testvérek közötti őszinte kapcsolat, maradhat olyan amilyen volt.

Azért keretek között :) Mert házas nő/férfi mégse a tesójával töltse minden estéjét, de gondolom nem végletekről van szó.

2015. máj. 7. 00:04
 4/20 A kérdező kommentje:
Nagyon nem, 100 km-ek választanak el és havonta kb egyszer találkoznak mondjuk a testvérek, vagy kétszer.
2015. máj. 7. 00:07
 5/20 anonim ***** válasza:

felháborodni mindenkinek jogában áll :)

de szóval első jól leírta

plusz hidd el a párodna is van valaki akivel megbeszéli a dolgait

2015. máj. 7. 00:09
 6/20 anonim ***** válasza:
A stílustól függ, hogy felháborodhat-e vagy sem. Mert vannak amik nem tartoznak másokra vagy ha mégis elmondják, akkor nem mindegy, hogy milyen hagnemben. Azért egy felnőtt ember képes legyen már ennyi érettségre, diszkrétségre... Pl úgy vagy olyat ne mondjon el ami megalázó. A problémákat meg a nővel kéne megoldani, nem? Én is jóban vagyok a testvéremmel, még az erotikus fotóit is megosztja velem (modell), de azért mégsem hiszem, hogy mindent el kéne mondania a pasijáról.
2015. máj. 7. 00:13
 7/20 anonim ***** válasza:

Istvan nekem ez nem vilagos :(

Van egy no, aki a fiutestverrel megbeszel dolgokat? Ez a fiutestver meg a no volegenyenek visszamond mindent?

Ha elmeselem a fiutestvernek, hogy huu kepzeld szembejott ma velem egy Lambo, es a ferjemtol (bocsanat volegeny) visszahallom, hogy en Lambot lattam, az nekem nagyon furcsa lenne. En ezek utan nem nagyon beszelgetnek a fiutestverrel, mert ha ilyen jelentektelen dolgokat visszamond, akkor mindent visszamond es ha en valamit nem akarok a volegenyemmel megosztani, akkor a fiutestverre nem szamithatok, mert o fecseg mint egy oregasszony.

De ha felreertettem a sztorit, akkor en kerek elnezest.

2015. máj. 7. 00:14
 8/20 A kérdező kommentje:

"En ezek utan nem nagyon beszelgetnek a fiutestverrel, mert ha ilyen jelentektelen dolgokat visszamond, akkor mindent visszamond es ha en valamit nem akarok a volegenyemmel megosztani, akkor a fiutestverre nem szamithatok, mert o fecseg mint egy oregasszony."

Na ezen jót nevettem!

Nem számíthat a vőlegénye fiútestvérére, hogy mik nem vannak, Istenem!

Ezt, amit írtál nem tudom elhinni röhögés nélkül, hogy valóban létezzen. Bocsánat.

"ha en valamit nem akarok a volegenyemmel megosztani, akkor a fiutestverre nem szamithatok, mert o fecseg mint egy oregasszony."

Van olyan, amit a leendő férjednek nem akarsz elmondani, de az ő fiútestvérének igen? Na ne már...

"fecseg mint egy oregasszony."

Mondod ezt két vérszerinti testvér őszinte kapcsolatára.

Ez röhej! De kössz, még mindig röhögök!

Amit felvázolsz, az az, hogy a menyasszony lelki szemeteszsáknak akarja használni a testvért, vagy ami még rosszabb, uralkodni akar rajtuk, esetleg kéne a fiútestvér is... Te jó Isten... Remélem, amit írtál nem gondoltad komolyan.

Vagy nincs vérszerinti testvéred, ezért nem tudhatod, hogy milyen két testvér kapcsolata. És bocs, nem rajtad nevettem, hanem a szituáción. Egyébként te is kaptál egy felpontozást, mert minden bizonnyal előrébb vitted a társalgást.

2015. máj. 7. 00:32
 9/20 A kérdező kommentje:

6.: "Azért egy felnőtt ember képes legyen már ennyi érettségre, diszkrétségre... Pl úgy vagy olyat ne mondjon el ami megalázó. A problémákat meg a nővel kéne megoldani, nem?"

A nő mondta el a fiútestvérnek a dolgokat.

A fiútestvér, meg megbeszélte a testvérével (a nő vőlegénye).

"A problémákat meg a nővel kéne megoldani, nem?"

OK, de nem a nőnek a saját vőlegényével?

Miért a vőlegény fiútestvérével akarja megoldani a problémákat?

Mit kell bevonni ebbe a testvért?

Ha pedig bevonta, akkor miért várja el, hogy a testvér csak vele beszéljen erről?

Miért gondolja, hogy ha két vérszerinti fiútestvér beszél ilyen problémákról, hogy az indiszkrét?

Nem, nem és nem tudom felfogni.

Lányok, ha menyasszonyok lesztek, a vőlegény testvéreivel, nem kéretik intimus magán problémákat megosztani!

Félreérti, azt hiszi, segítséget kérnek és egy normális testvér ígyis-úgyis megbeszéli a testvérével...

2015. máj. 7. 00:48
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésedet úgy értelmeztem, hogy a pár egyik tagja a SAJÁT testvérének mondja el a problémáját, nem pedig úgy, hogy a másik fél testvérének. Ha a menyasszony a párja fivérének mond dolgokat a vőlegénye háta mögött, akkor ezen inkább a vőlegény háborodhatna fel.. A közös dolgaik elsősorban kettőjükre tartoznak, és ha komolyan szükség van harmadik félre, a menyasszony keressen magának más bizalmast. A fivér a vőlegényhez tartozik, és nem várható el tőle, hogy titkot tartson a testvére előtt, vagy bármilyen hazugsággal fedezze a menyasszonyt. Ilyen esetben a tények/igazság elhallgatása is hazugság, egyszerűen nagyon bunkó dolog a fivért ilyen helyzetbe kényszeríteni. A menyasszony ássa el magát, ha mégis megteszi, én tényleg nem tudom, hogy jut eszébe utána még a vőlegényt vagy a testvérét hibáztatni, amiért őszinte a kapcsolatuk.

A kérdésed viszont félreérthető volt, mert szerintem a legtöbb kommentelőnek eszébe sem jutott ez az extrém eset, amire te gondoltál.

2015. máj. 7. 01:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!