A menyasszony felháborodhat azon, ha a vőlegénye továbbra is mindent őszintén megbeszél a fiútestvérével?
Magyarul, amit a menyasszony mond a fiútestvérnek, az a két férfi között nem titok. Nyilván a vőlegény nem beszéli ki a menyasszonyát a fiútestvérnek, de bizonyos problémákat megbeszélnek.
Vagy a házasság, véget vet a testvérek közötti őszinte kapcsolatnak?
Hogy is van ez?
"Pletykálni nem szép dolog, de azzal nincs semmi baj, ha a menyasszonyon kívül van egy bizalmi barát/testvér, akivel a férfi meg tudja beszélni a problémákat. Ha a párom pl. a szexuális szokásainkat ecsetelgetné másnak, akkor nem lenne a párom, de azt teljesen normálisnak (és szükségesnek) tartom, hogy az embernek legyen a párján kívül is valaki, akihez fordulhat a kérdéseivel."
1. Testvérek között a beszélgetés az nem pletyka (azért nem, mert együtt nőttek fel, ami közöttük elhangzik, az ki nem kerül, ezért testvérek).
2. Barát: szó sincs baráról, testvérről beszélek, az annál "picit" több.
3. Szó sincs arról, hogy szexuális témáról lenne szó.
Egyszerűen a menyasszony mond valamit a fiútestvérnek, amit az megbeszél a testvérével, a vőlegénnyel.
Természetesen a házassággal nem ér véget a testvérek közötti őszinte kapcsolat, maradhat olyan amilyen volt.
Azért keretek között :) Mert házas nő/férfi mégse a tesójával töltse minden estéjét, de gondolom nem végletekről van szó.
felháborodni mindenkinek jogában áll :)
de szóval első jól leírta
plusz hidd el a párodna is van valaki akivel megbeszéli a dolgait
Istvan nekem ez nem vilagos :(
Van egy no, aki a fiutestverrel megbeszel dolgokat? Ez a fiutestver meg a no volegenyenek visszamond mindent?
Ha elmeselem a fiutestvernek, hogy huu kepzeld szembejott ma velem egy Lambo, es a ferjemtol (bocsanat volegeny) visszahallom, hogy en Lambot lattam, az nekem nagyon furcsa lenne. En ezek utan nem nagyon beszelgetnek a fiutestverrel, mert ha ilyen jelentektelen dolgokat visszamond, akkor mindent visszamond es ha en valamit nem akarok a volegenyemmel megosztani, akkor a fiutestverre nem szamithatok, mert o fecseg mint egy oregasszony.
De ha felreertettem a sztorit, akkor en kerek elnezest.
"En ezek utan nem nagyon beszelgetnek a fiutestverrel, mert ha ilyen jelentektelen dolgokat visszamond, akkor mindent visszamond es ha en valamit nem akarok a volegenyemmel megosztani, akkor a fiutestverre nem szamithatok, mert o fecseg mint egy oregasszony."
Na ezen jót nevettem!
Nem számíthat a vőlegénye fiútestvérére, hogy mik nem vannak, Istenem!
Ezt, amit írtál nem tudom elhinni röhögés nélkül, hogy valóban létezzen. Bocsánat.
"ha en valamit nem akarok a volegenyemmel megosztani, akkor a fiutestverre nem szamithatok, mert o fecseg mint egy oregasszony."
Van olyan, amit a leendő férjednek nem akarsz elmondani, de az ő fiútestvérének igen? Na ne már...
"fecseg mint egy oregasszony."
Mondod ezt két vérszerinti testvér őszinte kapcsolatára.
Ez röhej! De kössz, még mindig röhögök!
Amit felvázolsz, az az, hogy a menyasszony lelki szemeteszsáknak akarja használni a testvért, vagy ami még rosszabb, uralkodni akar rajtuk, esetleg kéne a fiútestvér is... Te jó Isten... Remélem, amit írtál nem gondoltad komolyan.
Vagy nincs vérszerinti testvéred, ezért nem tudhatod, hogy milyen két testvér kapcsolata. És bocs, nem rajtad nevettem, hanem a szituáción. Egyébként te is kaptál egy felpontozást, mert minden bizonnyal előrébb vitted a társalgást.
6.: "Azért egy felnőtt ember képes legyen már ennyi érettségre, diszkrétségre... Pl úgy vagy olyat ne mondjon el ami megalázó. A problémákat meg a nővel kéne megoldani, nem?"
A nő mondta el a fiútestvérnek a dolgokat.
A fiútestvér, meg megbeszélte a testvérével (a nő vőlegénye).
"A problémákat meg a nővel kéne megoldani, nem?"
OK, de nem a nőnek a saját vőlegényével?
Miért a vőlegény fiútestvérével akarja megoldani a problémákat?
Mit kell bevonni ebbe a testvért?
Ha pedig bevonta, akkor miért várja el, hogy a testvér csak vele beszéljen erről?
Miért gondolja, hogy ha két vérszerinti fiútestvér beszél ilyen problémákról, hogy az indiszkrét?
Nem, nem és nem tudom felfogni.
Lányok, ha menyasszonyok lesztek, a vőlegény testvéreivel, nem kéretik intimus magán problémákat megosztani!
Félreérti, azt hiszi, segítséget kérnek és egy normális testvér ígyis-úgyis megbeszéli a testvérével...
A kérdésedet úgy értelmeztem, hogy a pár egyik tagja a SAJÁT testvérének mondja el a problémáját, nem pedig úgy, hogy a másik fél testvérének. Ha a menyasszony a párja fivérének mond dolgokat a vőlegénye háta mögött, akkor ezen inkább a vőlegény háborodhatna fel.. A közös dolgaik elsősorban kettőjükre tartoznak, és ha komolyan szükség van harmadik félre, a menyasszony keressen magának más bizalmast. A fivér a vőlegényhez tartozik, és nem várható el tőle, hogy titkot tartson a testvére előtt, vagy bármilyen hazugsággal fedezze a menyasszonyt. Ilyen esetben a tények/igazság elhallgatása is hazugság, egyszerűen nagyon bunkó dolog a fivért ilyen helyzetbe kényszeríteni. A menyasszony ássa el magát, ha mégis megteszi, én tényleg nem tudom, hogy jut eszébe utána még a vőlegényt vagy a testvérét hibáztatni, amiért őszinte a kapcsolatuk.
A kérdésed viszont félreérthető volt, mert szerintem a legtöbb kommentelőnek eszébe sem jutott ez az extrém eset, amire te gondoltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!