Ti hogy döntenétek? 15 éves házasság,2 tinédzser gyerek. A probléma az, hogy szex nincs közöttünk már vagy 5 éve.
Off: "nem tudsz felszabadultan elleni otthon"
Igaz, de a feleséged se otthon szült. :-))
On: #5-ös jól fogta meg a lényeget. De van más is, aminek a szempontjából a történeted 12 egy tucat. Ez pedig a révbe érés. Az ember mindig a legnagyobb problémával foglalkozik, a többit időlegesen félresöpri. Amíg tartottak az anyagi nehézségek, addig a biztos háttér, a szép otthon megteremtése volt a legégetőbb probléma. Az érzelmi életed hiátusai háttérbe szorultak. Most anyagi szempontból révbe értetek, most az utóbbi kerül a "legmegoldandóbb" feladatok elejére. Ilyenkor döbben rá az ember, hogy milyen rövid is az élet, és hogy ez az egy van csak.
A többit inkább privátban. Ha van kedved, írj.
Szerintem nem kellene elhagynod a feleségedet!
Nemcsak azért mert nem korrekt!
Ne legyél olyan naív hogy azt gondolod ez majd mindent megold! Olyan problémákat akarsz a nyakadba venni amiről fogalmad sincs! Nyugalomra vágysz és boldogságra, szerelemre de ez csak illúzió!
Ne gondold már azt hogy Téged nem fog lecserélni, amikor majd jönnek a problémák, anyagi, gyerekek, lakás stb.
Egyébként ha a hölgy korrekt lenne, nem kezdene ki Veled, pláne tudva hogy miben vagy benne.
Én is házasságban élek,több éve szex nélkül, más ok miatt, de eszemben sincs elválni, és nem is nézegetek ki mások felé! Ebből a dologból kifolyólag meg tudlak érteni, de igazából tényleg át lehet hidalni szeretettel, nehéz.
Még valami, azt vettem észre ha elválnak a szülők a gyerekek bekattannak. Több az ismeretségi körömben is.
De nagyon durván, drog,alkohol meg ilyesmi, annyira labilisak lesznek, mert megszűnik a biztonságérzetük.
Nem hinném, hogy a gyerekeket megviselné az, hogy a szüleik nem létesítenek testi kapcsolatot. Ha folyton veszekednek és ez a gyerekek életét erősen befolyásolja negatívan az teljesen más.
Írtad, hogy "Már félek amikor hisztisen elkezd kiabálni, mert merek szólni valamiért, ami nem frankó közöttünk." ez számomra azt jelenti, hogy testileg ( ami kevésbé fontos ), lelkileg teljesen elhidegültetek és nem tudsz vele úgy beszélni, hogy leültök és csak magatokról beszéltek anélkül, hogy valaki felemelné a hangját ott akkor már komoly problémák vannak valóban. De ha két ember valójában szereti egymást, akkor az esetek 95%-ban bárhonnan vissza tudják építeni a kapcsolatukat a "normális" szintre.
De ami nagyon fontos, hogy meg kell tudnod ( akár magadtól is ), hogy mi változott az utóbbi időben.
Az is az egyik eshetőség, hogy tud arról, hogy te azzal a nővel ismerkedsz.
#17-es vagyok:
Lehet, hogy csak a párkapcsolatok 10%-a jó ( ... ), de oda írtam a 95% elé, hogyha a két ember valójában szereti egymást. Ha csak úgy lézengenek, hogy majd lesz, ami lesz, akkor annak csak az lesz a vége, hogy bontják a házasságot. Egy házasságért igenis sokat kell tenni mind a két végről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!