Már megint meglopott. Erre mit lépjek?
Volt tavaly egy kérdésem, belinkelem.
Idén saját házba költöztünk, ugye itt az ember cuccainak meg van a saját helye, és nem pakolja széfbe a dolgait, ha rokonok jönnek. Tesóm, férje és a 16 éves lányuk jött. A lány bement a fürdőszobába wcre. Majd mikor elmentek, le akartam menni a boltba, mondom, megigazítom a sminkem. Hát nem találom a fixálómat. ( ez egy dupla termék, az egyik egy sötétebb alapozó réteg, a másik egy világos fixáló). Meg van a helye, sosem teszem máshova, plusz nagyon vigyázok rá, mert egy hete kaptam karácsonyi ajándékként. 8500ftos termék, nekem erre nem telne. Már fél éve vágytam rá. Plusz a hölgy, akitől kaptam, szintén szeretne ilyet venni, de ki szeretné próbálni előtte, én mondtam neki, hogy nyugodtan próbálja ki az enyémet. Szilveszteri buliba tenné fel, hogy lássa, mit bír.
De a fixálót ellopta nővérem lánya. Komolyan, nagyon dühös vagyok, és nem tudom, mit tegyek.
Mivel külföldön élnek, ráadásul rengeteg pénzük van, nem értem miért tette. Bármit megkap otthon. De ma reggel visszautaztak, így még szembesíteni se tudom. Sírni tudnék. Nagyon vágytam egy ilyenre. 4 gyerek mellett sok éve nem költök magamra, nem tehetem meg, nem állunk úgy. Nem gondoltam, hogy a saját házamban meglop. Viszont nincs pofám a hölgy elé állni, mert nekik is jelentős ez az összeg, tudom, és szeretetből adta.
Nekem nincs pénzem újat venni, plusz külföldön vette, itthon még nem találtam ilyet.
Páromnak sem mertem elmondani.
Ti mit tennétek? Kinek mit mondanátok?
Apámnak el fogom mondani, és ha legközelebb itthon járnak, én be nem engedem őket, max felmegyünk apuhoz, de nem viszek semmit.
De hogy nézzek a hölgy szemébe?
Örültem, hogy a gyerekeimnek volt egy-egy ajándék a fa alatt, és van mit enni. Ilyen értéket nem tudok pótolni, hisz nekem az majd egy heti kajapénzem.
Itt a tavalyi történet: www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__testveri-kapcsolat__6398293-miert-lopott-meg-nincs-raszorulva-elmondjam-apumnak
Na ez az, hogy nagyon résen voltam. Csak a wcre nem mentem utána. Amúgy sem tudtam, hogy jönnek, csak apumat vártam. Nem tudtam, hogy egyáltalán az országban vannak.
De felhívtam nővéremet, ahogy tanácsoltátok. De a válasza meglepett. Azt mondta, a férjem már fél lábbal odaát van, a temetésre meg nem kell smink. Különben is a lányának jobban áll, vegyek magamnak 300ftért egyet, azt meg van oldva, ne hisztizzek.
Köpni-nyelni nem tudtam. Elmondtam a férjemnek is, úgy döntöttünk, minden kapcsolatot megszakítunk velük. Nemrég itt volt a lányom keresztanyja, elmondtam neki, mi történt. Azt mondta, ne foglalkozzak velük, használják egészséggel, de ne csodálkozzanak, ha ezentúl nem fognak tudni semmit rólunk.
Végülis már mindegy. Megtörtént, változtatni nem tudok rajta.
Kedves 29!
Tudod, ha már az első szó a kérdésben nem igaz, érdemes agyalni.
Megint meglopta? Tavaly ott se volt a lány.
5 hónaposa volt egy éve ilyenkor, februárban kiderült, hogy terhes megint, de akkor már beteg volt a férj is.
Úgy költöztek idén saját házba, hogy semmi pénz, két csöpp gyerek, egy beteg férj... Ő meg dolgozik, hogy enni tudjanak.
Hihető, miután tavaly még apukával laktak egy többszintes házban.
Arról nem is beszélve, hogy érdekes módon, hopp, már meg is beszélte velük...
A megint a családra vonatkozott. Az eredeti kérdés az lett volna, már megint megloptak. Mindegy is.
Igen, az tavaly volt, ez idén van. Vagy te 20 évesen eljössz otthonról, és 80 évesen ugyanott halsz meg? Nem akartam ott maradni, mert tudtam, hogy ha hazajönnek, csak ott aludhatnak. Vettem egy kecót januárban, és igen, kertes házat. Csok-ról hallottál már? Ide nem jöhetnek aludni, senki!
Csak elég sok meló volt a házzal, férjem csinálta a tetőt, leesett, beverte a fejét, és kész az agyvérzés.
Amúgy szerinted hogy lesz a gyerek? Gólya hozza? Nem, nem....a hasadban növekszik. Hát növekedett....ennyi. Mit kell ezen túlragozni? Tanácsot kértem, kaptam, reagáltam. Vagy hónapokig ezen kellett volna siránkoznom? Máskor meg az a bajotok, hogy a kérdező nem fogadja meg a tanácsotokat. Én léptem. Most ez a baj?
Rengeteg kötözködő, megkeseredett ember van itt, most már látom, hogy nem szabad itt kérdést feltenni, mert ha az nek a bölcsészkar által van megfogalmazva, vagy nem írja le valaki a lényegtelen infókat, akkor hazudik.
További szép karácsonyt, nekem az a 4 gyermekem mellett és a férjemmel. Bármit hoz az élet, mi együtt vagyunk egy nagy család.
Sajnálom, hogy így jártál!!! Ne is beszélj többet velük, a házadba meg pláne ne engedd be őket!! Gyógyulást a férjednek!!
Kellemes ünnepeket!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!