A bátyám meglopott! Mit tegyek?
Ellopott a félre tett diákmunkával szerzett pénzemből egy 10.000-est. Nem ez az első eset anyáék félre tett pénzéből is már rengetegszer tűnt el pénz, összesen 160.000... A nővéremtől is tűnt már el pénz. Mindent tagad, de egész életében hazudozott, mindig. Anyáék nem tesznek semmi, rángatják a vállukat, azt mondják nincs bizonyíték és, hogy mi is dugjuk el ezentúl a pénzt, ahogy már ők is teszik. Dehát ez nem lehet megoldás, fel vagyok háborodva, itthon a nővéremen és rajtam kívül mindenki úgy tesz, mint ha nem történt volna semmi. Kérlek segítsetek, mit csinálhatnék/csinálhatnánk vele?
18/L
Nem tudok semmit elvenni tőle, mert semmi értékes nincs a szobájába. Egyszer már átkutattam a szobáját, hogy hátha találok pénzt, de semmi, a pénztárcájába kb 300 Ft volt. Szerintem már mindent elköltött bulizásra, cigire meg fűre.
Nem jelenteném fel, azt az opciót esélytelennek találom :)
Köszönöm az eddigi válaszokat!
1. feljelented
2. bankszámlán tartod a pénzedet
Ne várd meg mig ismét ellopja tőled azt a 10-est, TEDD bankszámlára!!!!!!!
Szüleid hol vannak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!